Esteu aquí

Les energies renovables, a estudi a les escoles

Diversos centres de la ciutat han participat en l’activitat ‘Funcionem amb renovables?’ en la que es reflexiona si és possible consumir més energia neta.

Funcionem amb renovables

Alumnat de l'escola Gaileo-Galiei

divendres, 9 abril, 2021 - 13:30

Quina diferència hi ha entre fonts d’energia renovables i no renovables? Quin paper tenen les renovables en el nostre dia a dia? Quines potencialitats tenen? Sota aquest paraigües d’interrogants, l’alumnat pratenc ha pres part d’una activitat d’anàlisi i pràctica sobre aquest tipus d’energia verda i neta.

L’activitat, anomenada 'Funcionem amb renovables?' ha consistit en observar i experimentar, a través de diferents kits, com funcionen els diferents tipus d’energies renovables, així com conèixer els seus nombrosos avantatges, el més important: el seu efecte i contribució a la lluita contra el canvi climàtic. Al mateix temps, també s’ha reflexionat sobre l’ús i consum que en fem de l’energia i com és necessari regular el que gastem per reduir les emissions de CO2.

Es tracta d'una de les nombroses activitats sobre educació ambiental i energia que es duen a terme als centres educatius de la ciutat promoguda per l'Àrea Matropolitana de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament del Prat. En total, han participat en aquesta formació gairebé 40 grups de 13 escoles i instituts de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 setembre, 2023 - 14:45

Una tardor plena d’activitats familiars per descobrir la natura del delta del Llobregat

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per...
Ajuts Prat Espais

dimarts, 26 setembre, 2023 - 12:15

L’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles

La línia de suport a les persones llogateres incorpora, com a novetat, el...

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost