Esteu aquí

Les bandes musicals del Prat

Han viscut en les darreres setmanes esdeveniments remarcats en color vermell en les seves agendes d'activitats respectives.

dilluns, 1 desembre, 2003 - 14:30

D'una banda, la Unió Filharmònica del Prat va oferir, el 12 d'octubre, un concert en el marc, impressionant, del Palau de la Música Catalana, que es va omplir per presenciar l'espectacle. La banda de la Unió Filharmònica va comptar amb la col·laboració dels Diables del Prat, que van aportar els seus tambors durant la interpretació de dues peces musicals, Expo 70 i Irlanda. La conjugació dels instruments clàssics amb els timbals va ser impressionant. El concert es va tancar amb la sardana La Festa Major del Prat, aclamada pel públic, que va marxar del Palau amb la sensació d'haver viscut un excel·lent espectacle musical.

Per la seva part, la banda de l'Associació Musical del Prat ha organitzat, un any més, el Festival de Música de Banda del Prat, que enguany ha arribat a la desena edició. Tots els concerts s'han celebrat al teatre Modern, a les 19.30 h, i amb entrada lliure. El dia 8 de novembre va actuar la Lira Roquetense, de Roquetes (Baix Ebre); el dia 15 va ser el torn de La Ginesta, de Ginestar (Ribera d'Ebre); i finalment, el diumenge 23, va arribar el moment de la banda simfònica de l'Associació Musical del Prat, així com la banda d'iniciació de l'Escola de l'Associació.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...