Esteu aquí

Les bandes musicals del Prat

Han viscut en les darreres setmanes esdeveniments remarcats en color vermell en les seves agendes d'activitats respectives.

dilluns, 1 desembre, 2003 - 14:30

D'una banda, la Unió Filharmònica del Prat va oferir, el 12 d'octubre, un concert en el marc, impressionant, del Palau de la Música Catalana, que es va omplir per presenciar l'espectacle. La banda de la Unió Filharmònica va comptar amb la col·laboració dels Diables del Prat, que van aportar els seus tambors durant la interpretació de dues peces musicals, Expo 70 i Irlanda. La conjugació dels instruments clàssics amb els timbals va ser impressionant. El concert es va tancar amb la sardana La Festa Major del Prat, aclamada pel públic, que va marxar del Palau amb la sensació d'haver viscut un excel·lent espectacle musical.

Per la seva part, la banda de l'Associació Musical del Prat ha organitzat, un any més, el Festival de Música de Banda del Prat, que enguany ha arribat a la desena edició. Tots els concerts s'han celebrat al teatre Modern, a les 19.30 h, i amb entrada lliure. El dia 8 de novembre va actuar la Lira Roquetense, de Roquetes (Baix Ebre); el dia 15 va ser el torn de La Ginesta, de Ginestar (Ribera d'Ebre); i finalment, el diumenge 23, va arribar el moment de la banda simfònica de l'Associació Musical del Prat, així com la banda d'iniciació de l'Escola de l'Associació.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una...

dijous, 24 setembre, 2020 - 08:30

“S’ha de tornar a l’escola formadora i al mateix temps acollidora”

Entrevista a Joana Cabré, pediatra al CAP Doctor Pujol i Capsada del Prat

dimecres, 23 setembre, 2020 - 13:15

Nova edició del Projecte Singular "Jove, al Baix tu decideixes!"

Per a joves que vulguin preparar-se com a auxiliar de magatzem al Centre de...