Esteu aquí

Les AMPAs guanyen la majoria de premis del concurs de comparses

Les associacions de mares i pares d'alumnes, actors principials a la rua del Carnaval.

dimarts, 20 febrer, 2007 - 14:15

Les associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) del Prat van ser les grans guanyadores del concurs de comparses de la rua de Carnaval, celebrada dissabte passat al vespre.

El Gran Premi "Els set pecats capitals", lliurat a la comparsa més nombrosa i més ben organitzada de les que han participat, ha estat per a l'AMPA Mare de Déu del Carme, amb una comparsa sobre els llibres i l'escriptura.

El Premi "La Gola" a la comparsa més bonica i conjuntada ha estat per a la Unió Excursionista de Catalunya UEC-El Prat, amb una comparsa sobre els víkings.

El Gran Premi "Que forts que van els mossos" a la comparsa més marxosa, ha estat per a l'AMPA Bernat Metge, amb una comparsa sobre piranyes.

El Gran Premi "Intermodal" a la comparsa de crítcica de tema local, ha estat per a l'AMPA Ribera Baixa - Galileo Galilei, amb una comparsa sobre un camp de carxofes del Prat.

Finalment, el Gran Premi "Sang i fetge" a la comparsa de crítica social ferotge ha estat per a l'AMPA Escola del Parc, amb una comparsa sobre el canvi climàtic.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...