Esteu aquí

Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC

TEMES: Educació

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:30

A principis del mes de maig, es va dur a terme a Girona un acte de reconeixement a diferents projectes d’Associacions de Pares i Mares (AMPA) i Associacions de famílies (AFA) de Catalunya.

L’acte va ser a càrrec de les Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya (AFFAC) i allà es va guardonar el Pratijordi, un projecte que pretén que els infants i les famílies gaudeixin de la Diada de Sant Jordi d’una manera especial i sempre focalitzada en la comunitat educativa del Prat.

El premi, com a projecte finalista durant el certamen anual dels premis, va ser recollit per la presidenta de l’AMPA de l’escola Josep Tarradellas, Lidia Solé, i pel president de l’AFA de l’escola del Parc, Mario Escot.

Pratijordi

El Pratijordi és un projecte impulsat per les AMPA i AFA de les escoles Josep Tarradellas, Escola del Parc i Jacint Verdaguer. A més, compta amb la col·laboració de la Biblioteca Antonio Martín, el programa Lecxit (Lectura per a l'Èxit Educatiu) i l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

divendres, 21 octubre, 2022 - 09:30

La Cantata 2023 convida a “canviar-ho tot”

Totes les escoles del Prat es retroben per a engegar una nova edició...

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu ...