Esteu aquí

Les AMPA i AFA del Prat participen en la construcció del Pla Local d’Infància i Adolescència

El passat dia 4 de febrer es va dur a terme el segon plenari d’ AMPAi AFA del curs

dilluns, 8 febrer, 2021 - 09:30

Membres de totes les AMPA i AFA del Prat de les diferents etapes educatives, van participar juntament amb la Regidora d’Educació i personal tècnic de l’ajuntament, per tractar temes relacionats amb la preinscripció i les portes obertes.

La segona part de la sessió es va dedicar íntegrament a conèixer el desenvolupament del nou Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA). Al voltant d’aquest tema es va realitzar un treball de grup, basat en el model d’anàlisi d’UNICEF sobre els Drets i Objectius de Desenvolupament Sostenible, que va servir per participar en la detecció conjunta dels punts forts i febles que té la ciutat en tots els diferents àmbits de vida dels infants i dels adolescents de la ciutat.

El debat en grups va ser molt intens i va permetre que cada grup valorés aspectes importants relacionats amb els diferents drets dels infants i adolescents, i els serveis o recursos que té la ciutats (espais de participació, oportunitats de joc o d’oci, entorns segurs, serveis essencials o relacionats amb el bon tracte i tracte just dins de la comunitat).

Les famílies de la ciutat i d’altres membres de la comunitat educativa (infants, adolescents, docents...) tindran diferents oportunitats per participar en l’elaboració del PLIA  i compartir el procés de desenvolupament en diferents espais i activitats que s’aniran anunciant.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...