Esteu aquí

Les AMPA i AFA del Prat participen en la construcció del Pla Local d’Infància i Adolescència

El passat dia 4 de febrer es va dur a terme el segon plenari d’ AMPAi AFA del curs

dilluns, 8 febrer, 2021 - 09:30

Membres de totes les AMPA i AFA del Prat de les diferents etapes educatives, van participar juntament amb la Regidora d’Educació i personal tècnic de l’ajuntament, per tractar temes relacionats amb la preinscripció i les portes obertes.

La segona part de la sessió es va dedicar íntegrament a conèixer el desenvolupament del nou Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA). Al voltant d’aquest tema es va realitzar un treball de grup, basat en el model d’anàlisi d’UNICEF sobre els Drets i Objectius de Desenvolupament Sostenible, que va servir per participar en la detecció conjunta dels punts forts i febles que té la ciutat en tots els diferents àmbits de vida dels infants i dels adolescents de la ciutat.

El debat en grups va ser molt intens i va permetre que cada grup valorés aspectes importants relacionats amb els diferents drets dels infants i adolescents, i els serveis o recursos que té la ciutats (espais de participació, oportunitats de joc o d’oci, entorns segurs, serveis essencials o relacionats amb el bon tracte i tracte just dins de la comunitat).

Les famílies de la ciutat i d’altres membres de la comunitat educativa (infants, adolescents, docents...) tindran diferents oportunitats per participar en l’elaboració del PLIA  i compartir el procés de desenvolupament en diferents espais i activitats que s’aniran anunciant.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 23 abril, 2024 - 13:15

Acte de lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi 2024 del CFA Terra Baixa

El centre entrega també els guardons del concurs GIMPJordi d’elaboració de...

dilluns, 22 abril, 2024 - 14:15

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8...

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...