Esteu aquí

L'entitat AMar realitzarà una neteja de la platja el proper divendres

L’objectiu és sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient i, més concretament, del mar i l’ecosistema marí.

AMar

dimarts, 10 agost, 2021 - 08:15

L'entitat AMar organitza una neteja de la platja del Prat el proper divendres 13 d’agost a les 19 h, conjuntament amb l’equip de socorristes que hi treballa al nostre litoral. És una de les accions que l’entitat duu a terme per posar en valor la necessitat de preservar els valors naturals de l’entorn, especialment el del mar, amenaçat per la brutícia i els plàstics que deixem a la sorra o aboquem a l’aigua.

AMar neix de la necessitat urgent de formar una societat compromesa amb la conservació i preservació del medi marí. És un grup de persones bussejadores amants del mar que, conscients de l’estat en el que es troben els nostres oceans, volen fer arribar a la major quantitat possible de persones el coneixement sobre els problemes que afecten actualment als ecosistemes marins i les possibles solucions que podem prendre a nivell individual i/o col·lectiu. AMar treballa amb una xarxa de centres de busseig sostenibles compromesos amb el món marí.

Si voleu formar part d’aquesta activitat, heu d'emplenar el formulari d'aquest enllaç. 

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...