Esteu aquí

L'empresa pratenca Nadal Forwarding guardonada pel seu programa de Responsabilitat Social Corporativa

Albert Verdós – Marketing Manager de Nadal Forwarding i Yanna Stefanu Sòcia – Directora d’Invenies

dimarts, 16 juliol, 2019 - 08:45

L’empresa Nadal Forwarding, ubicada al Pol·lígon Pratenc, ha rebut la màxima qualificació de l’escala ESG Rating i ha estat guardonada en un acte celebrat a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, organitzat pel Centre d’Investigació d’Economia i Societat (CIES).

L’ESG Rating és la metodologia més innovadora respecte als mètodes actuals d’anàlisi de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), desenvolupada des de La Universitat de Barcelona i fonamentada en 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l’ONU, que garanteix el rigor i la qualitat necessària per qualificar el valor afegit de les empreses en matèria de Responsabilitat Social Corporativa.

El guardó, doncs, valora el compromís de l’empresa pratenca en la lluita contra el canvi climàtic, la qualitat mediambiental, la sostenibilitat, les polítiques socials i d’igualtat, etc

Amb la nova llei 11/2018 sobre Auditoria de Comptes en matèria d’informació no financera i diversitat, les empreses han de presentar un informe de gestió amb informació sobre el seu impacte mediambiental i social. L’ESG Rating facilita en gran mesura la elaboració d’aquesta memòria anual.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors...

dimarts, 8 octubre, 2019 - 08:45

Oberta la convocatòria de la subvenció Diagnòstic i acompanyament TIC Cámaras

Una diagnosi gratuïta i una subvenció del 40 % de la implementació, amb un...