Esteu aquí

L’edició 2022 del concurs d’escriptura jove TintaBlava es posa en marxa

Es poden lliurar els treballs fins al 26 de març.

dimecres, 2 febrer, 2022 - 09:45

Un any més, l’associació d’Escriptors del Prat Tintablava posa en marxa, amb la col·laboració de Joves.Prat, el concurs literari de microrelats, poemes i relats socials /o solidaris per a persones joves de la ciutat.

Enguany, arriba a la seva XI edició la modalitat de microrelats, a la IX la de poesia i a la V la de relats socials.  Aquest concurs pretén fomentar la lectura i la creació literària entre els nois i noies del Prat nascudes  entre  l’1 de gener del 2004 i el 31 de desembre del 2007.

Cada participant pot concursar amb una única obra pròpia i inèdita, escrita en català o castellà i amb un tema de lliure elecció.

Es realitzarà un lliurament de premis la setmana de Sant Jordi, on s’anunciaran les persones guanyadores. Per cada categoria, es donen 3 vals, que podran ser bescanviats pels guanyadors o guanyadores en comerços locals per llibres, material escolar, material de telefonia mòbil, material fotogràfic, pictòric, informàtic...

Els treballs es poden presentar fins el dia 26 de març del 2022, enviant les propostes al correu electrònic tintablava@gmail.com.

A l correu electrònic, a més del text amb títol, s’hi haurà d’incloure el nom i cognoms de l’autor, l’edat, el número del DNI, l’adreça, un telèfon de contacte i, si s’escau, el nom del centre al qual assisteix.

Si voleu conèixer les bases, els premis i els períodes de l’edició 2022, les podeu trobar al blog de l’entitat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...