Esteu aquí

L’Aula Integral de Suport (ais) es consolida al Prat

L’AIS s’ha mantingut de forma presencial durant tot el curs 2020-2021, malgrat la COVID-19

divendres, 2 juliol, 2021 - 10:30

Aquest curs 2020-2021 ha estat el primer en què l’Aula Integral de Suport del Prat  ha pogut donar servei presencial malgrat la incertesa viscuda a causa de la pandèmia.

L’AIS és un recurs educatiu i terapèutic singular, que té com a objectiu proporcionar una atenció integral i intensiva a alumnat d’educació secundària obligatòria de diferents centres del Baix Llobregat, per tal de promoure el seu benestar i estabilització emocional perquè puguin aconseguir els aprenentatges. 

Des de l’AIS han atès un seguit d’alumnes nous, als quals han acollit i integrat dins de la dinàmica del servei. També s’han acomiadat de la primera promoció d’alumnes, que aquest mes de juny han finalitzat la seva estada al servei. Alguns d’ells han tornat als seus centres respectius i a d’altres se’ls ha donat suport per passar a l’etapa postobligatòria.

Tot i l’excepcionalitat derivada de la situació sanitària, des de l’AIS fan una valoració positiva del curs i agraeixen tant als alumnes, com a les seves famílies i als centres educatius, la seva col·laboració i predisposició en benefici de l’aprenentatge i el benestar personal de l’alumnat.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 octubre, 2022 - 09:30

La Cantata 2023 convida a “canviar-ho tot”

Totes les escoles del Prat es retroben per a engegar una nova edició...

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu ...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...