Esteu aquí

L’Aula de Ciutadania es posa en marxa amb una formació sobre com adaptar les reunions veïnals al context social actual

El Servei de Bon Veïnatge de l’Ajuntament va donar pautes i consells a la ciutadania assistent per millorar la seva comunitat veïnal

dimarts, 2 febrer, 2021 - 15:00

Ahir, dilluns 1 de febrer van començar les formacions de l’Aula de Ciutadania. El tret de sortida el va donar el Servei de Bon Veïnatge amb una formació sobre com dur a terme reunions veïnals telemàtiques adaptades al context social actual.

A l’activitat van assistir quasi una vintena de persones amb representació de la ciutadania, d’associacions de veïns i veïnes i també de l’Ajuntament.

La trobada es va dur a terme en format virtual i va ser un espai molt enriquidor de diàleg constant. Les persones participants van posar de relleu la necessitat d’utilitzar els recursos telemàtics per tal de no perdre el contacte entre el veïnat i amb aquest objectiu van obtindre diferents eines i consells.

No va ser només una formació sobre eines telemàtiques sinó que també es va parlar sobre com es poden millorar les comunitats veïnals mitjançant la reflexió i l’avaluació conjunta.

Recordem que es pot contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència trucant a Cases d’en Puig al 93 379 00 50 ext. 5600 o  al correu electrònic bonveinatge@elprat.cat.

Aula de Ciutadania

Podeu consultar la resta de formacions de l'Aula de Ciutadania al seu espai web.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...

dijous, 13 maig, 2021 - 08:30

Persones amb discapacitat venen objectes perduts en aeroports al Carrefour

L'entitat Envera disposa al centre comercial pratenc d'un espai que promou l...