Esteu aquí

L'Assessoria d'Orientació Personal de El Lloro amplia l'horari d'atenció

dijous, 7 maig, 2020 - 14:15

L’Assessoria d’Orientació Personal de El Lloro, Serveis de Joventut, continua oferint un servei telemàtic d’acompanyament, proporcionant eines i recursos als joves i a les seves famílies en el pas per l’adolescència i la joventut.

Durant el confinament causat per l’alerta sanitària poden aparèixer noves angoixes, pors, neguits… que en molts casos fa que necessitem suport emocional per part de professionals especialitzats que ens ajudin a mantenir una bona salut emocional. És per aquest motiu que des del Servei d’Informació Juvenil del Prat s’amplien les hores d’atenció virtual del servei d’orientació personal.

Més de 70 actuacions

Des de l’inici d’aquest any l'assessoria, orientada a joves d'entre 14 i 30 anys, ja ha dut a terme més de 70 atencions personalitzades. Amb aquesta darrera ampliació el servei disposa d’un horari d’atenció diari, de dilluns a divendres.

Per demanar cita prèvia només cal trucar al telèfon 934 785 077 de dilluns a divendres de 17 a 20h, per Whatsapp al 638 924 976 o enviar un correu electrònic a lloro@joves.prat.cat amb el teu nom i un telèfon de contacte.

Compartir

Noticies relacionades

alcalde_pressupostos.jpg

dimarts, 11 agost, 2020 - 13:15

L'alcalde Mijoler anuncia que l’Ajuntament del Prat no cedirà al govern central els seus estalvis perquè els necessita per paliar la crisi de la covid

“Els estalvis de la gent del Prat han de servir per ajudar la gent del Prat,...

dilluns, 3 agost, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

dilluns, 3 agost, 2020 - 10:30

Aquest estiu l'Ajuntament visitarà les piscines d'ús públic del Prat que inclouen centres esportius i hotels

El seguiment inclou la revisió de les mesures de prevenció i higiene en el...