Esteu aquí

L'Assessoria d'Orientació Personal de El Lloro amplia l'horari d'atenció

dijous, 7 maig, 2020 - 14:15

L’Assessoria d’Orientació Personal de El Lloro, Serveis de Joventut, continua oferint un servei telemàtic d’acompanyament, proporcionant eines i recursos als joves i a les seves famílies en el pas per l’adolescència i la joventut.

Durant el confinament causat per l’alerta sanitària poden aparèixer noves angoixes, pors, neguits… que en molts casos fa que necessitem suport emocional per part de professionals especialitzats que ens ajudin a mantenir una bona salut emocional. És per aquest motiu que des del Servei d’Informació Juvenil del Prat s’amplien les hores d’atenció virtual del servei d’orientació personal.

Més de 70 actuacions

Des de l’inici d’aquest any l'assessoria, orientada a joves d'entre 14 i 30 anys, ja ha dut a terme més de 70 atencions personalitzades. Amb aquesta darrera ampliació el servei disposa d’un horari d’atenció diari, de dilluns a divendres.

Per demanar cita prèvia només cal trucar al telèfon 934 785 077 de dilluns a divendres de 17 a 20h, per Whatsapp al 638 924 976 o enviar un correu electrònic a lloro@joves.prat.cat amb el teu nom i un telèfon de contacte.

Compartir

Noticies relacionades

Banner Activitats Estiu 2020

dimecres, 3 juny, 2020 - 12:15

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Enguany caldrà seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats...

dimecres, 3 juny, 2020 - 08:00

Tot a punt perquè puguem banyar-nos i prendre el sol a la platja del Prat a partir de la fase 2 de desescalada

L’Ajuntament prepara un ampli dispositiu de cartelleria i personal per...
Pacte Local Ocupació Activitat Econòmica

dimarts, 2 juny, 2020 - 19:00

L’Ajuntament i els agents socials i econòmics aproven un pla de xoc per reactivar el teixit comercial i productiu del Prat

Aprovat el pla de xoc del Pacte Local per l’Ocupació i l’Activitat Econòmica...