Esteu aquí

L’aparcament de Cal Tet continuarà tancat

Es recomana no utilitzar el cotxe per arribar als Espais Naturals del riu així com realitzar altres activitats com ara visitar altres indrets d’interès de la ciutat.

Aparcament Cal Tet

dimecres, 3 març, 2021 - 10:00

Amb motiu de l’apertura del confinament, de local al comarcal, l’afluència de persones als Espais Naturals del Riu ha estat molt elevada durant les últimes setmanes, especialment durant el darrer cap de setmana. Per aquest motiu, s’ha decidit tancar durant les properes setmanes l’aparcament de Cal Tet, ja que és una zona que pot aglutinar moltes persones en un mateix indret i fer impossible l’acompliment de les mesures de seguretat decretades per la covid-19.

Es proposa, per tant, no utilitzar el vehicle privat per arribar a la zona i anar caminant durant tot el recorregut. Com a alternativa, es pot fer el mateix recorregut amb els autobusos PR2 i PR3, els dissabtes, i el PR3 els diumenges fins el Tanatori. A més a més, també es recomana diversificar les activitats als diferents punts d’interès de la ciutat: la llera del riu, la platja, el Parc Nou, el nucli urbà, etc., o bé gaudir de l’oferta de gastronomia local.

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...