Esteu aquí

L'Alfred Garcia regala una nova versió de la sardana de la festa major del Prat

divendres, 28 setembre, 2018 - 17:30

Fa un any difícilment hauríem imaginat que l’Alfred Garcia seria el pregoner de la Festa Major del Prat de 2018. Ha estat un any màgic i ple de canvis positius i experiències inoblidables per a ell i ell les ha compartit amb la ciutat i les persones amb un pregó emotiu que ha desbordat la Plaça de la Vila per escoltar-lo i acompanyar-lo en aquest moment.

L’Alfred sempre té preparades sorpreses, respostes creatives i màgiques, regals personals que sorprenen als qui l’envoltem i, en aquest cas, ha estat en forma de sardana. Ja dins de l’acadèmia d’operación triunfo vam poder escoltar com cantava un tros de la sardana a l’Amaia. Avui, el pregó també ha tingut un punt i final màgic i és que l’Alfred ha regalat a la ciutat una versió de la Sardana de Festa Major feta per ell mateix.

Aquesta versió se suma a les 21 versions de la sardana que van fer músics de la ciutat entre 2009 i 2016 en un projecte que va impulsar La Capsa i que pretenia donar a conèixer i popularitzar la Sardana de la Festa Major del Prat a partir de la re-visió d’aquesta peça per part de músics de la ciutat que l’han versionada en clau de rumba, de música electrònica, de folk, de hip-hop, de punk, etc.

L’Alfred ha enregistrat aquests darrers dies la sardana amb músics i amics a La Capsa] així que si no heu pogut escoltar-la durant el pregó, ara podeu escoltar-la des d’aquí i també a tots els escenaris de la Festa Major del Prat aquests dies tan especials!

Gràcies Alfred per aquesta versió de la Sardana i visca la Festa Major del Prat!

 

Versió de la Sardana de la Festa Major del Prat d’Alfred Garcia

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...
Sala Gran Virtual de la Palmira

divendres, 16 octubre, 2020 - 15:15

Sala Gran Virtual de la Palmira

Un espai per trobar-nos en línia

divendres, 16 octubre, 2020 - 12:00

La vuitena edició del Cicle l'Autor i la seva obra ofereix visites guiades i una presentació

Fruït de la col·laboració entre l'arxiu municipal, el centre cívic i l'autor...