Esteu aquí

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle pratenc i la tinenta d’alcaldia de Desenvolupament Econòmic per intercanviar impressions sobre la resposta de ciutat davant de la crisi de la Covid-19

L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler s’ha reunit aquest divendres amb una vintena d’empresaris i empresàries locals, en una reunió telemàtica organitzada pel Prat Empresarial, per intercanviar impressions sobre la resposta com a ciutat davant de la crisi de la Covid-19, per reactivar el teixit econòmic local.

El Prat Empresarial, a proposta dels seus associats i associades, va sol·licitar una reunió telemàtica amb Lluís Mijoler per tal de valorar els efectes de la crisi i conèixer de primera mà quines mesures es poden dur a terme des de l’administració local per apaivagar els seus efectes. La reunió s’ha celebrat aquest divendres.

Al llarg de la trobada, l’alcalde, acompanyat per la tinenta d’alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, ha respòs a preguntes formulades pels associats i associades. Moltes d’elles han anat enfocades a la possibilitat d’atorgaments d’ajuts directes per part de l’administració local a empreses i persones autònomes, a la possible exempció de taxes municipals per activitats econòmiques afectades per la COVID-19 o la sol·licitud de creació d’una marca de qualitat que distingeixi les empreses del Prat amb uns estàndards de qualitat definitius.

Per la seva part, Lluís Mijoler ha exposat que és un moment perquè les empreses estiguin al costat de la ciutat, i la ciutat al costat de les empreses, i ha definit tres punts estratègics per traçar una col·laboració més intensa amb el teixit econòmic local de cara a la reactivació econòmica.

  • El compromís de l’Ajuntament d’estar més al costat de l’empresa, amb una Oficina d’Atenció a l’empresa, i també escoltant les demandes empresarials.
  • Obrir el camí a línies de subvenció i liquiditat que permetin reactivar les empreses més afectades per la crisi i l’activitat econòmica en general.
  • Millorar l’economia del Prat per què sigui més competitiva. Un camí que passa per la innovació, la digitalització, la sostenibilitat, l’eficiència energètica i unes empreses amb valor afegit que permeti assolir una ràtio d’excel•lència “per ser del Prat”.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 juny, 2020 - 15:00

Les botigues a l'abast poden obrir 2 hores més, fins a les 23 h de la nit

Abans només ho podien fer fins a les 21 h, però ara el seu horari s'adapta al...

dijous, 4 juny, 2020 - 08:30

La menstruació, desmuntant mites

Al SISA, les nenes, adolescents i joves, i també les famílies, poden...
Ple amb el suport de mitjans telemàtics de juny de 2020

dimecres, 3 juny, 2020 - 19:30

El Prat impulsarà un acord de ciutat per a la reconstrucció social i econòmica front a l’impacte de la COVID-19

El ple municipal ha aprovat per unanimitat una declaració institucional per...