Esteu aquí

L'Ajuntament substitueix arbres vells, morts o malalts de diversos carrers

Mèlies que han estat recentment retirades al c. del Penedès.

dijous, 12 desembre, 2019 - 11:45

L'Ajuntament del Prat fa dies que està duent a terme tasques de plantació d'arbrat urbà d'alineació. Les plantacions es fan, fonamentalment, per substituir arbres morts, envellits, malalts o amb problemes d'intestabilitat que suposen algun risc de caiguda. 

Av. Josep Anselm Clavé

A la "rambla" fa uns anys que es va prendre la decisió de canviar els pollancres per lledoners, ja que aquells havien arribat al final de la seva vida i començaven a patir malalties que es manifestaven amb el podriment de l’estructura del tronc, amb risc de caigudes.

Per tal d’evitar la sensació de pèrdua del “túnel verd” que té aquesta avinguda es va decidir canviar-los progressivament. Aquest any encara resten 10 pollancres al tram entre el c. del Prat i la pl. d’Espanya.

C. Joan Miró

En aquest carrer s'han retirat alguns arbres i els nous es plantaran el dilluns dia 16. Normalment, la retirada dels vells i la plantació dels nous es fa el mateix dia, però en aquest cas, per un problema amb una màquina, la plantació s'ha traslladat a dilluns.

Els arbres substituïts són aurons americans, que ja estaven molt envellits i amb l'estructura inestable, i els nous són freixes.

C. Penedès

Igual que al carrer de Joan Miró, es retiren alguns arbres i els nous es plantaran dilluns. En concret s'han retirat tres mèlies i es plantaran tres acàcies del Japó, més altres dues en el lloc que van deixar lliure dues mèlies retirades durant l'hivern passat. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:30

El servei de Rodalies patirà restriccions per obres de millora de la xarxa ferroviària

Des de la nit del dijous 22 fins al dilluns 26, amb afectacions al Prat

divendres, 16 octubre, 2020 - 09:45

El Prat i ciutats de tot l'estat surten en defensa de l'agricultura de proximitat

Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, el 16 d'octubre, la Xarxa de...

dijous, 15 octubre, 2020 - 13:00

Presentació pública de la Declaració d'Emergència Climàtica del Prat

La declaració contempla un ampli ventall de mesures que inclouen mobilitat,...