Esteu aquí

L'Ajuntament substitueix arbres vells, morts o malalts de diversos carrers

Mèlies que han estat recentment retirades al c. del Penedès.

dijous, 12 desembre, 2019 - 11:45

L'Ajuntament del Prat fa dies que està duent a terme tasques de plantació d'arbrat urbà d'alineació. Les plantacions es fan, fonamentalment, per substituir arbres morts, envellits, malalts o amb problemes d'intestabilitat que suposen algun risc de caiguda. 

Av. Josep Anselm Clavé

A la "rambla" fa uns anys que es va prendre la decisió de canviar els pollancres per lledoners, ja que aquells havien arribat al final de la seva vida i començaven a patir malalties que es manifestaven amb el podriment de l’estructura del tronc, amb risc de caigudes.

Per tal d’evitar la sensació de pèrdua del “túnel verd” que té aquesta avinguda es va decidir canviar-los progressivament. Aquest any encara resten 10 pollancres al tram entre el c. del Prat i la pl. d’Espanya.

C. Joan Miró

En aquest carrer s'han retirat alguns arbres i els nous es plantaran el dilluns dia 16. Normalment, la retirada dels vells i la plantació dels nous es fa el mateix dia, però en aquest cas, per un problema amb una màquina, la plantació s'ha traslladat a dilluns.

Els arbres substituïts són aurons americans, que ja estaven molt envellits i amb l'estructura inestable, i els nous són freixes.

C. Penedès

Igual que al carrer de Joan Miró, es retiren alguns arbres i els nous es plantaran dilluns. En concret s'han retirat tres mèlies i es plantaran tres acàcies del Japó, més altres dues en el lloc que van deixar lliure dues mèlies retirades durant l'hivern passat. 

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...