Esteu aquí

L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació de Comerciants Prat Gran Comerç

L’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’Associació de comerciants Prat Gran comerç han signat un conveni de col·laboració i de suport al Pla anual de dinamització comercial de l’any 2021. El conveni es va signar el passat dimarts, 22 de juny

divendres, 25 juny, 2021 - 15:15

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’Associació de comerciants Prat Gran comerç han signat un conveni de col·laboració i de suport al Pla anual de dinamització comercial de l’any 2021. El conveni es va signar el passat dimarts, 22 de juny.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del president de l’associació, Francisco Fernández, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Juan Carlos Moreno. L’acord contempla una subvenció a l’entitat per import de 30.000 €, destinats a donar suport a la promoció i dinamització del comerç local. A l'acte, també hi ha assistit Marina García Vargas, regidora de Comerç i Turisme. 

L’objectiu del Pla de dinamització comercial, al qual dona suport el conveni, és contribuir a impulsar el model comercial urbà del Prat de Llobregat en l’exercici de 2021. Està fonamentat en els principis de cooperació publicoprivada i en la coordinació entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el sector comercial. D’aquesta manera, també es volen facilitar al comerç urbà i de proximitat instruments i estratègies comercials més competitives.

Amb aquest suport, l’associació Prat Gran Comerç manté la gestió professionalitzada de l’entitat i promou accions orientades a incrementar la demanda comercial i diferents actuacions de dinamització comercial al llarg de l’any, entre elles la Fira Comercial al mes de setembre i també diferents actuacions per a la promoció i fidelització dels clients del Prat al comerç local.

Compartir

Noticies relacionades

Vermuteria Pota Blava

dilluns, 11 octubre, 2021 - 13:30

A l'octubre torna el Pota Blava amb el QuintoTapa!

El Prat arrenca temporada gastronòmica, amb el pollastre Pota Blava com a...

dijous, 30 setembre, 2021 - 14:15

Oberta la convocatòria de projectes Niu Incubadora Social

Tens una idea o projecte d’empresa amb impacte social que vulguis fer...

dimarts, 7 setembre, 2021 - 12:00

Aquest dissabte no hi haurà Mercat de Pagès

A causa de la festivitat de l'Onze de Setembre