Esteu aquí

L’Ajuntament reparteix aquest dilluns a les principals estacions de transport públic mascaretes, que seran obligatòries durant els viatges

Treballadores i treballadors municipals distribuiran mascaretes d’un sol ús per minimitzar el risc de contagis

El Prat mascaretes coronavirus Ajuntament

diumenge, 3 maig, 2020 - 22:15

L’Ajuntament del Prat ha repartit aquest dilluns mascaretes d’un sol ús a l’estació de tren, a totes les parades de metro dins del nucli urbà (la de l’estació, la de les Moreres, la de la Plaça de Catalunya, i la del Parc Nou) i a les principals de bus. Aquestes mascaretes seran d’ús obligatori quan es viatgi en transport públic a partir d’aquest mateix dilluns, segons ha decretat el govern de l’Estat.

Treballadores i treballadors de l’administració municipal, dotades amb els equips de protecció individual pertinents, han distribuït les mascaretes aquest dilluns al matí, a partir de les vuit i fins a les deu, a les persones que agafen el tren, el metro o el bus a les principals parades de la ciutat. Aquestes mascaretes són d’un sol ús i estan fetes per ser usades mentre es fa el viatge en transport públic. Les mascaretes han estat entregades a les administracions locals per part del govern de l’Estat.

Aquesta entrega de mascaretes d’un sol ús se suma a les que fan cada dissabte els serveis municipals de Protecció Civil a l’entrada dels dos espais de titularitat municipal on es poden adquirir aliments, el mercat municipal i el de pagès. D’aquesta manera es vol minimitzar també en aquests espais els riscos sanitaris en una jornada que és la de major afluència al mercat municipal i l’únic dia que obre el de pagès, que a més ha reforçat les mesures de seguretat i és d’accés controlat per garantir la seguretat sanitària.

Cal recordar que tothom qui ho vulgui pot adquirir, també, mascaretes quirúrgiques a les farmàcies. La primera és gratuïta presentant la targeta sanitària i les següents costen 0,76 cèntims.

Guia d'ús de les mascaretes no reitilitzables

Aquí pots consultar com usar correctament la mascareta (Guia d'ús de les mascaretes d'un sol ús - 88642 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 9 abril, 2021 - 12:45

Es reprenen les classes d’equinoteràpia per a infants amb diversitat funcional

Aquest mes d’abril tornen les classes d’equinoteràpia per infants amb diversitat funcional. En col·laboració am...

dijous, 8 abril, 2021 - 12:00

Nova convocatòria d’ajuts a la gent gran per fer obres d'accessibilitat als seus habitatges

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juny
ple abril 2021

dimecres, 7 abril, 2021 - 18:15

El ple mobilitza 12 milions per impulsar la reactivació econòmica i la reconstrucció de la ciutat front a la covid

S’afegeixen als 6 milions invertits l’any passat per fer front a la pandèmia...