Esteu aquí

L’Ajuntament reparteix aquest dilluns a les principals estacions de transport públic mascaretes, que seran obligatòries durant els viatges

Treballadores i treballadors municipals distribuiran mascaretes d’un sol ús per minimitzar el risc de contagis

El Prat mascaretes coronavirus Ajuntament

diumenge, 3 maig, 2020 - 22:15

L’Ajuntament del Prat ha repartit aquest dilluns mascaretes d’un sol ús a l’estació de tren, a totes les parades de metro dins del nucli urbà (la de l’estació, la de les Moreres, la de la Plaça de Catalunya, i la del Parc Nou) i a les principals de bus. Aquestes mascaretes seran d’ús obligatori quan es viatgi en transport públic a partir d’aquest mateix dilluns, segons ha decretat el govern de l’Estat.

Treballadores i treballadors de l’administració municipal, dotades amb els equips de protecció individual pertinents, han distribuït les mascaretes aquest dilluns al matí, a partir de les vuit i fins a les deu, a les persones que agafen el tren, el metro o el bus a les principals parades de la ciutat. Aquestes mascaretes són d’un sol ús i estan fetes per ser usades mentre es fa el viatge en transport públic. Les mascaretes han estat entregades a les administracions locals per part del govern de l’Estat.

Aquesta entrega de mascaretes d’un sol ús se suma a les que fan cada dissabte els serveis municipals de Protecció Civil a l’entrada dels dos espais de titularitat municipal on es poden adquirir aliments, el mercat municipal i el de pagès. D’aquesta manera es vol minimitzar també en aquests espais els riscos sanitaris en una jornada que és la de major afluència al mercat municipal i l’únic dia que obre el de pagès, que a més ha reforçat les mesures de seguretat i és d’accés controlat per garantir la seguretat sanitària.

Cal recordar que tothom qui ho vulgui pot adquirir, també, mascaretes quirúrgiques a les farmàcies. La primera és gratuïta presentant la targeta sanitària i les següents costen 0,76 cèntims.

Guia d'ús de les mascaretes no reitilitzables

Aquí pots consultar com usar correctament la mascareta (Guia d'ús de les mascaretes d'un sol ús - 88642 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...