Esteu aquí

L'Ajuntament rep un Premi Solidari ONCE pel servei Àpats a Domicili per a gent gran

El desenvolupa la Fundació Rubricatus des de l'any 2016

La tinenta d'alcalde i regidora d'Acció Social, Margarita García (segona per l'esquerra), va recollir el premi en representació de l'Ajuntament. (FOTO: ONCE)

divendres, 6 octubre, 2017 - 09:45

L'Ajuntament del Prat ha rebut un dels Premis Solidaris ONCE 2017 pel servei Àpats a Domicili. Altres premiats han estat la Fundació Arrels, ‘L’Olot, a Ràdio Olot’, Jaume Marí Pàmies i els Tallers Gaudí.

El president del Consell Territorial de l'ONCE Catalunya, Enric Botí,  ha assenyalat que els guardons premien “la feina ben feta d'aquells que ajuden diàriament a persones amb discapacitat en qualsevol activitat". 

El servei Àpats a Domicili de l'Ajuntament del Prat es desenvolupa a través de La Fundació Rubricatus, que treballa amb persones amb discapacitat física que fan els serveis. Àpats a Domicili es va posar en marxa l'abril de 2016 i s'adreça a persones majors de 65 anys de la ciutat amb dependència reconeguda i que visquin soles o amb una altra persona gran. El servei ofereix la preparació i la distribució d’àpats a domicili, així com un pla d’intervenció amb la persona usuària, d’acord amb una valoració prèvia de la seva situació sociofamiliar i econòmica i dels seus dèficits alimentaris. 

Compartir