Esteu aquí

L'Ajuntament rep un premi d'àmbit estatal

Es tracta de la primera convocatòria del premi mediambiental "Nuestra tierra, nuestro futuro", que atorga l'empresa Lanier España.

dimecres, 20 octubre, 2004 - 13:28

El guardó, d'àmbit estatal, pretén premiar les iniciatives de conscienciació mediambiental que desenvolupen els ajuntaments. El projecte premiat porta per títol "La nova cultura de l'aigua en els centres educatius del Prat de Llobregat. Ecoauditoria i accions ambientals".

Des de fa anys, l'Ajuntament treballa activament amb tots els centres educatius de la ciutat oferint una gran varietat d'activitats educatives relacionades amb el medi ambient natural i urbà. L'ecoauditoria de l'aigua, el projecte presentat al premi, és un estudi que proposa treballar de manera integral el vector aigua en els centres docents amb l'objectiu de conèixer l'ús i el consum que en fan de l'aigua al propi centre, per poder establir un conjunt de propostes que permetin reduir el consum i fer un us més eficient i racional de l'aigua.

A continuació s'estableix la prioritat de les accions ambientals previstes, se'n fa una valoració econòmica i s'elabora el calendari d'aplicació per a cada centre escolar.  El curs passat, l'ecoauditoria de l'aigua es va realitzar com a prova pilot a l'institut Ribera Baixa i va ser tot un èxit. Durant aquest curs es realitzarà en altres centres educatius del municipi.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...