Esteu aquí

L'Ajuntament renova el premi Bandera Verde - Ciudad Sostenible

Aquests guardons els lliura la Federación de Usuarios-Consumidores Independientes (FUCI) per tal de reconèixer, valorar i animar la tasca dels ajuntaments de tot l'Estat en matèria mediambiental.

divendres, 23 juny, 2006 - 16:03

L'Ajuntament del Prat ha renovat, per tercer any consecutiu, el premi "Bandera Verde - Ciudad Sostenible", instaurat l'any 1997 per la Federación de Usuarios-Consumidores Independientes (FUCI) i que compta amb el suport del Ministeri de Sanitat i Consum i el Ministeri de Medi Ambient, que formen part del jurat juntament amb altres importants institucions.

Els municipis premiats poden renovar l'acreditació sempre que mantinguin o millorin les condicions d'actuació en matèria mediambiental que tenien quan ven rebre la primera distinció, que ne el cas del Prat va ser l'any 2003. Els municipis que mantinguin la distinció durant cinc anys opten al "Premio Oro Bandera Verde".

La distinció amb què ha estat guardonat l'Ajuntament del Prat valora, entre altres, aspectes com la inversió destinada a la recollida dels residus sòlids urbans, la neteja de carrers i papereres, els procediments empleats i la periodicitat en la recollida de residus, el nombre de contenidors de recollida selectiva instal·lats als carrers, campanyes ciutadanes a favor del reciclatge i la reducció de residus, la sensibilització dels infants en temes mediambientals, etcètera.

El regidor de Manteniment i Serveis del Prat, Joaquim Bartolomé, va recollir ahir a Madrid el guardó, en representació de l'Ajuntament del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...