Esteu aquí

L'Ajuntament refusa que el Prat aculli l'estació provisional de l'AVE

La idea l'havia proposat el Ministeri de Foment.

dilluns, 29 octubre, 2007 - 09:30

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha mostrat el seu rebuig a la possibilitat, plantejada pel Ministeri de Foment, d'ubicar al Prat l'estació provisional de l'AVE a l'espera que l'alta velocitat pugui arribar a Barcelona - Sants.

Tejedor ha qualificat aquesta proposta d'"'ocurrència", i la considera inapropiada, especialment pels problemes de mobilitat que una estació d'aquestes característiques causaria a l'entorn més proper.

"El Prat no està preparat per a assumir-ho. A més, seria perjudicial per al propi servei de rodalia de Renfe", ha assegurat Tejedor, qui va mostrar el seu parer al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, durant la visita que aquest va fer a les obres de l'AVE a l'Hospitalet aquest diumenge.

"Zapatero m'ha dit que tranquil, que el Prat no serà una alternativa improvisada", ha assenyalat Tejedor. L'Ajuntament de Barcelona també es mostra contrari a la proposta.

Des de fa unes setmanes, Foment està construïnt a marxes forçades una estructura metàl·lica sobre les andanes de l'AVE al Prat, que podria formar part d'aquesta possible estació provisional.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...