Esteu aquí

L’Ajuntament reforça la neteja a la via pública amb desinfectant en zones d’especial risc

En concret, el servei actua al voltant de supermercats, CAP, farmàcies, residències de gent gran i el Punt solidari.

Imatge d'arxiu

dilluns, 30 març, 2020 - 15:00

L’Ajuntament del Prat ha posat en marxa un servei específic de neteja amb aigua i producte desinfectant en el torn de nit per potenciar la netejar dels carrers i principals punts utilitzats per la ciutadania. En concret, el servei actua al voltant de supermercats, CAP, farmàcies, residències de gent gran i  el Punt solidari. En aquests punts, on des de l’inici de l’emergència pel coronavirus ja s’havia reforçat la neteja amb aigua clorada, s’intensificaran encara més aquestes tasques.

D’altra banda, també es manté la neteja amb aigua potable (clorada) de l’exterior de contenidors, així com els baldeigs puntuals en torn de dia. Aquesta mesura ja s’havia adoptat a l’inici de l’emergència sanitària.

La neteja amb desinfectant utilitza el producte recomanat amb aquesta finalitat pel procediment de neteja viària establert pel Ministeri de Sanitat. Aquest mateix procediment recomana quins són els punts de la ciutat on, com es ve fent des de l’inici de l’emergència sanitària, cal reforçar la neteja.

Les autoritats sanitàries també recorden que les mesures més importants i efectives per prevenir el coronavirus són el confinament i seguir mesures bàsiques d’higiene com rentar-se les mans i mantenir les distàncies de seguretat quan es va a comprar.

L’Ajuntament segueix avaluant en tot moment la neteja per tal de garantir que és l’adequada i prendre les mesures al respecte que siguin necessàries en cada moment.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...