Esteu aquí

L’Ajuntament reforça la neteja a la via pública amb desinfectant en zones d’especial risc

En concret, el servei actua al voltant de supermercats, CAP, farmàcies, residències de gent gran i el Punt solidari.

Imatge d'arxiu

dilluns, 30 març, 2020 - 15:00

L’Ajuntament del Prat ha posat en marxa un servei específic de neteja amb aigua i producte desinfectant en el torn de nit per potenciar la netejar dels carrers i principals punts utilitzats per la ciutadania. En concret, el servei actua al voltant de supermercats, CAP, farmàcies, residències de gent gran i  el Punt solidari. En aquests punts, on des de l’inici de l’emergència pel coronavirus ja s’havia reforçat la neteja amb aigua clorada, s’intensificaran encara més aquestes tasques.

D’altra banda, també es manté la neteja amb aigua potable (clorada) de l’exterior de contenidors, així com els baldeigs puntuals en torn de dia. Aquesta mesura ja s’havia adoptat a l’inici de l’emergència sanitària.

La neteja amb desinfectant utilitza el producte recomanat amb aquesta finalitat pel procediment de neteja viària establert pel Ministeri de Sanitat. Aquest mateix procediment recomana quins són els punts de la ciutat on, com es ve fent des de l’inici de l’emergència sanitària, cal reforçar la neteja.

Les autoritats sanitàries també recorden que les mesures més importants i efectives per prevenir el coronavirus són el confinament i seguir mesures bàsiques d’higiene com rentar-se les mans i mantenir les distàncies de seguretat quan es va a comprar.

L’Ajuntament segueix avaluant en tot moment la neteja per tal de garantir que és l’adequada i prendre les mesures al respecte que siguin necessàries en cada moment.

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat 2022

divendres, 29 juliol, 2022 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja es manté excel·lent

Des del començament de la temporada les analítiques mostren el el bon estat i...

divendres, 29 juliol, 2022 - 13:15

El Corriol camanegre comença a recuperar la seva presència al Delta arran de les mesures de protecció dels hàbitats naturals

Enguany, ha augmentat lleugerament la població reproductora d’aquesta au, que...
Melo Prat

dijous, 28 juliol, 2022 - 11:00

La pagesia del Prat combina durant l’estiu el conreu de carxofes amb la collita de melons i d’altres productes de temporada

El meló és justament la fruita de temporada al Prat que protagonitza la...