Esteu aquí

L’Ajuntament reforça el servei de consergeria de les escoles per afrontar les tasques sobrevingudes i reprendre el curs escolar amb totes les mesures de seguretat.

dijous, 30 setembre, 2021 - 11:00

Aquest curs 2021-2022,   infants i joves han retornat a les escoles  i instituts amb les condicions necessàries perquè la tornada es faci amb seguretat, recuperant una certa normalitat, però sense baixar la guàrdia .

 L’Ajuntament ha estat en contacte amb tots els centres educatius per conèixer si els centres tenien alguna necessitat, per  afavorir que aquesta tornada a les aules es faci segura.  

D’una banda, els centres han adequat la seva organització per ajustar-se a les mesures actuals indicades pel PROCICAT, continuant amb  les mesures preventives, com l’ús de la mascareta obligatòria a partir de primer de Primària (a partir de 6 anys),  l’entrada i la sortida esglaonada per evitar aglomeracions per diferents accessos, el rentat de mans amb sabó o gel hidroalcohòlic i la ventilació de les aules,

Per part de l’Ajuntament  , com el curs passat, s'ha continuat oferint altres mesures preventives que afavoreixin la seguretat, com ara el suport l’organització de la senyalització a les voreres de les distàncies de seguretat a les entrades i sortides, i   treballant situacions de complexitat per coincidència amb obres. L’Ajuntament manté, durant el primer trimestre,  la dotació de persones que faran  suport en la consergeria dels centres educcatius

Durant els primers mesos es dotarà, a la pràctica totalitat d’escoles,  d’una persona que farà el suport a  la consergeria  en les tasques sobrevingudes com ara la  ventilació o l’atenció de les entrades i sortides.

Es continua aplicant el protocol COVID corresponent en els casos positius detectats, i cal dir que els números indiquen optimisme, però sense baixar la guàrdia. Per això és molt important que les famílies  vacunin els seus fills majors de 12 anys. Això ajudarà a assolir el bon desenvolupament del curs i la màxima presencialitat possible de l’alumnat a l’aula.

Des de la regidoria d'Educació  es vol  fer un agraïment a les direccions, professorat i personal subaltern, que han preparat amb molta intensitat aquest retorn a les aules.

També cal fer  un agraïment a les famílies, per la seva confiança, per treballar tots plegats per  mantenir les escoles obertes i segures   

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 juny, 2023 - 09:15

Al juliol, tallers de català per a jovent nouvingut

Les inscripcions es podran fer fins el proper 16 de juny

dimecres, 31 maig, 2023 - 12:45

La Generalitat de Catalunya difon el calendari escolar 2023-2024

La ciutat haurà de fixar ara els dies de lliure disposició i les festes...

dimecres, 31 maig, 2023 - 10:15

Cloenda del projecte de mentoria socioeducativa

Sis estudiants van gaudir durant el curs de l’acompanyament d’una persona...