Esteu aquí

L’Ajuntament recupera mitja tona de menjar de les escoles i el porta al Punt Solidari

Un operatiu amb personal municipal i de Creu Roja evita el malbaratament dels aliments que havien quedat sense ús als menjadors escolars

Els aliments recuperats s'han lliurat al Punt Solidari del Prat.

dijous, 9 abril, 2020 - 11:45

Personal municipal dels departaments d'Educació i de Manteniment i Serveis, així com de la Creu Roja del Prat i amb la col·laboració de les cuineres dels menjadors escolars, han recuperat aquest matí 550 kg d'aliments que havien quedat emmagatzemats als centres educatius de la ciutat.

L'operació s'ha fet amb l'autorització de Protecció Civil de la Generalitat i amb el coneixement i coordinació amb les comunitats educatives dels centres educatius i les escoles bressol municipals. 

Els aliments recollits -majoritàriament verdures i productes làctics- s'han lliurat al Punt Solidari, que els distribuirà entre persones de la ciutat en situació de vulnerabilitat. Els aliments que s'han fet malbé des que van tancar les escoles s'han portat a reciclar. En total s'han pogut recollir aliments en bon estat en 10 dels 17 centres escolars inspeccionats.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...