Esteu aquí

L'Ajuntament reconeix l'alumnat amb les millors qualificacions de postobligatòria del curs passat

TEMES: Educació

A causa de la pandèmia no es va poder fer l'acte com cada any, en el marc de la Lliçó inaugural

De dalt a baix, i d'esquerra a dreta: Pilar Eslava, Lluís Mijoler, Carlos Ruiz, Adrián Egea, Yaiza del Valle i Verónica Navarro.

divendres, 16 octubre, 2020 - 13:00

Les circumstàncies sanitàries excepcionals van fer que no es pogués celebrar la Lliçó inaugural del curs de forma presencial. Una de les tradicionals accions d'aquell acte és el reconeixement a l'alumnat amb millors qualificacions de la postobligatòria del curs. 

Així doncs, com a alternativa, l’alumnat reconegut ha rebut de la mà de l’alcalde, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava, un diploma i un obsequi, amb els quals l’Ajuntament posa en valor la feina feta per aquest alumnat i pels centres educatius amb educació  postobligatòria del Prat, fins i tot amb les condicions adverses que hi va haver el curs passat. L'acte s'ha celebrat a la Casa de la Vila, amb totes les mesures sanitàries que marca el protocol. 

Dues noies i dos nois

L'alumnat reconegut és Verónica Navarro Rodríguez (millor qualificació de Cicles Formatius de Grau Mig, havent cursat el Cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria a l’Institut Les Salines), Adrián Egea Rodríguez (millor qualificació de Cicles Formatius de Grau Superior, havent cursat el Cicle d’Automatització i robòtica industrial a l’Institut Illa dels Banyols), Carlos Ruiz Haro (millor qualificació de Batxillerat, havent-lo cursat a l’Institut Baldiri Guilera) i Yaiza del Valle Cantero (millor qualificació de proves PAU en la fase general, havent cursat el batxillerat a l’Institut Salvador Dalí). 

Aquest reconeixement i agraïment a la feina feta és extensible al treball dels centres amb postobligatòria del Prat, i al professorat que ha acompanyat a l’alumnat. També s'ha felicitat les famílies de l’alumnat, que l'han acompanyat durant tot el procés formador de la postobligatòria. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...

dimarts, 13 octubre, 2020 - 13:00

La incidència de la COVID-19 continua sent baixa a les escoles i instituts del Prat

Des de dilluns de la setmana passada s'han detectat 12 nous casos positius...

dimecres, 7 octubre, 2020 - 12:00

Intercanvi cultural i aprenentatge de la llengua anglesa amb els auxiliars de conversa

Procedents de països diversos arriben a les escoles, instituts i equipaments...