Esteu aquí

L'Ajuntament prepara un Pla Director de Participació Ciutadana

Actualment s’està analitzant la situació per elaborar un reglament de participació i un document que marcarà les línies del Pla Director, que estarà enllestit aquest any

Participació ciutadana

dimarts, 31 gener, 2017 - 08:15

Durant aquest any 2017, l’Ajuntament del Prat vol elaborar un Pla Director de Participació Ciutadana, amb un doble objectiu.

Anàlisi

D’una banda, es pretén portar a terme una anàlisi de la situació actual de la participació a la ciutat per poder plantejar, així, un document que guiï el treball en aquest àmbit per al que resta del mandat.

Reglament

D’altra banda, es treballarà perquè de tot aquest procés pugui sortir el Reglament de Participació del Prat de Llobregat. 

Aquest nou reglament de participació ha de proposar diferents mecanismes i òrgans concrets perquè la ciutadania i les entitats de la ciutat puguin exercir els seus drets d’informació i participació de manera ordenada i regulada.

Diagnosi

Aquest mes de gener s’ha iniciat el procés de diagnosi per saber en quin punt es troba la participació en l’àmbit municipal, fent un recull dels
mecanismes i canals de participació existents a la ciutat.

Per a això, s’estan tenint en compte tots els actors involucrats —tant l’equip de govern municipal com la ciutadania— amb l’objectiu que el document de reflexió que en surti reculli tots aquells aspectes vinculats al foment de la participació ciutadana.

Segon semestre

Aquest document també haurà de marcar les línies que serviran per a elaborar el Pla Director de Participació, al llarg del segon semestre de l’any 2017, adaptat al màxim a la realitat del municipi.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...