Esteu aquí

L’Ajuntament posa en marxa un projecte per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Prat

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic crearà una Oficina de Polígons d’Activitat Econòmica

divendres, 25 setembre, 2020 - 13:00

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat, en col·laboració amb l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, està posant en marxa projectes per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als polígons d’activitat econòmica (PAE) del territori.

 

En aquests moments, s’està realitzant un projecte per a l’actualització i el manteniment de la informació referent als PAE de l’AMB. Aquesta informació relativa als polígons i als seus serveis serà de molta utilitat tant per als tècnics municipals com per les empreses i teixit econòmic del nostre territori.

 

L’Ajuntament ha contractat a una empresa especialitzada en la recollida i el tractament de dades per tal de començar les accions relacionades amb el treball de camp durant la primera quinzena d’octubre. Aquesta treball serà molt important a l’hora de confeccionar el cens d’empreses, a més de recollir les característiques més significatives del PAE.

 

Durant la visita a camp, aquesta empresa anirà correctament documentada i portarà en tot moment una carta de vinculació al present projecte i a l’AMB perquè pugui ser identificada amb facilitat.

 

Disposar d’informació de qualitat i actualitzada dels PAE metropolitans és clau per conèixer l’activitat econòmica i les potencialitats d’inversió productiva al nostre territori per tal de  poder promoure’l i enfortir-lo.

 

A més a més, s’està treballant en un altre iniciativa vinculada que es preveu que properament entrarà en funcionament, la qual serà la creació d’una Oficina de Polígons d’Activitat Econòmica al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 08:45

L'alcalde Mijoler aborda amb responsables de bars i restaurants del Prat la situació del sector

L'Ajuntament fa mesos que està prenent mesures per recolzar el comerç local,...

divendres, 16 octubre, 2020 - 14:30

Tornen les reduccions d'aforament i els controls d'accés als mercats Municipal, de Pagès i setmanal

Les botigues a l'abast han d’avançar el tancament a les 21 h

dimarts, 13 octubre, 2020 - 12:00

Alumnes de 2n d’Administració de l’Institut Les Salines participen en dos seminaris sobre creació d’empreses

Aquests seminaris són un dels serveis que ofereix l'Àrea de Desenvolupament...