Esteu aquí

L’Ajuntament, PIMEC i El Prat Empresarial orienten les empreses sobre els reptes logístics al territori

Experts parlen de les oportunitats davant les restriccions a la circulació en l’AMB a partir de 2020 i dels nous reptes de mobilitat

dijous, 17 octubre, 2019 - 22:30

L’Ajuntament del Prat de Llobregat, PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet i El Prat Empresarial han a les empreses a conèixer la situació i els nous reptes de la mobilitat en la IV jornada anual sobre l’entorn de la logística, celebrada dijous al Centre de Promoció Econòmica, adreçada al teixit empresarial del territori, de la mà d’experts en logística i mobilitat, fabricants de vehicles de transport de mercaderies i responsables municipals sobre aquesta temàtica. 

Aquest esdeveniment, celebrat sota el títol "Restriccions a la circulació a partir de l’1 de gener de 2020. Estàs preparat?", ha orientat els assistents sobre les alternatives i oportunitats davant les restriccions a la circulació a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a partir de l’any vinent, i els ha informat sobre les possibilitats per a la renovació de les flotes amb vehicles més sostenibles.

La presentació de la jornada ha estat a càrrec de la  tinenta d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo; el vicepresident d'El Prat Empresarial i president de l’AIPN, Jordi Oliver Rodés; i el president de PIMEC Baix Llobregat-L‘Hospitalet, Joan Soler. 

D’altra banda, Ruth Lamas Borraz, de la Direcció de Serveis de Mobilitat Sostenible de l’AMB, ha parlat de la situació actual i aplicació de les restriccions a l’àrea metropolitana.

Tot seguit ha tingut lloc una taula rodona sobre les solucions als nous reptes de mobilitat, conduïda pel director de Prat Comunica, José David Muñoz, amb la participació del director de Desenvolupament de Negoci de Gas d’IVECO Espanya, José María Chamizo; el director de Vehícle Elèctric, Mobilitat i Connectivitat de Renault Espanya, Agustín Muñoa; el responsable d’operacions de Salvador Grues i Transports, Joan García; el CEO de Bugi Consulting, Joan Sans; el director comercial de Talleres y Recambios SA, Xavier Cabane. 

Per finalitzar, Rossend Bosch Casadevall, responsable de projectes a la Direcció de serveis de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha presentat els ajuts i les subvencions als quals poden optar els empreses.  

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 novembre, 2020 - 12:45

L’Ajuntament bonificarà el 75 % de la taxa de les terrasses als bars i restaurants l’any 2021

L’alcalde Mijoler anuncia aquesta decisió per ajudar al sector de la...

dimecres, 11 novembre, 2020 - 12:15

Molts bars i restaurants del Prat ens porten el menjar a domicili

No cal que ens moguem de casa, només cal trucar i fer l'encàrrec

dimecres, 4 novembre, 2020 - 19:30

Suport unànime del ple del Prat al sector de la restauració per impulsar la seva recuperació front a la crisi de la covid

La declaració institucional aprovada al ple demana més suport a la...