Esteu aquí

L’Ajuntament participa en una prova pilot per facilitar wifi gratuïta als espais públics

TEMES: Digital

De moment s'implantarà en fase de proves, sense cap cost per a l'Ajuntament, als jardins d'Àngel Guimerà del carrer del Centre

dimecres, 15 novembre, 2017 - 12:45

L’Ajuntament del Prat participa en una prova pilot per facilitar connexió wifi gratuïta als espais públics, amb la col·laboració d’empreses com Ruckus Wireless i IndigoGrup.

El sistema s’implantarà en fase de proves als jardins d’Àngel Guimerà, al carrer del Centre, per avaluar-ne el funcionament i ús. La voluntat és estendre més endavant la connexió wifi a altres espais públics de la ciutat. La prova pilot, sense cap cost per a l'Ajuntament, s’iniciarà durant la segona quinzena de novembre.

Ruckus Wireless és una empresa líder proveïdora de wifi de classe empresarial, mentre que IndigoGrup és una empresa pratenca de telecomunicacions. 

Tres antenes

Als jardins d’Àngel Guimerà s’han instal·lat dues antenes a dos fanals i una tercera a l'edifici municipal del carrer del Centre, 28. Aquestes tres antenes permetran a la ciutadania connectar-se a Internet a la zona dels jardins i en un diàmetre de fins a 60 metres. 

Caldrà registrar-se

Per accedir al servei caldrà registrar-se a la xarxa amb un correu electrònic i contrasenya.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 novembre, 2018 - 13:00

elprat.tv compleix 10 anys i renova el portal web

Ara és més atractiu i funcional tant per a mòbil com per a ordinador d...

dimecres, 17 octubre, 2018 - 10:00

La secció municipal d'Esports obre un canal a Instagram

La secció d'Esports de l'Ajuntament del Prat ha fet un pas més per ser present a les xarxes socials, amb l'obertura d'un canal a Instagram, que se suma als...

dilluns, 24 setembre, 2018 - 12:45

El Prat Ràdio ofereix una programació especial de Festa Major

El magazine matinal Planeta Prat surt al carrer de dilluns a divendres per...