Esteu aquí

L’Ajuntament instal·la tres punts del projecte ‘Take your selfie’

Es tracta d’uns punts de fusta i metàl·lics per fer-se una fotografia ‘selfie’ amb el mòbil, col·locats a tres llocs estratègics de la ciutat: el canal de la Bunyola, el mirador d’avions i el Semàfor.

divendres, 30 juny, 2023 - 09:15

Fer-se fotografies en un punt emblemàtic de la ciutat ara és més fàcil que mail i quedaran perfectes. Això és possible gràcies als tres punts del projecte ‘Take your selfie’ que s’han instal·lat a la ciutat. Són uns suports de fusta i metall en els quals s’hi pot col·locar el telèfon mòbil a part superior.

Els punts on es poden fer les fotografies són: el canal de la Bunyola, el mirador d’avions i el Semàfor. Aquests emplaçaments són un tret identitari del municipi i punts d’interès que reben centenars de visites diàries de pratencs i pratenques i també persones d’altres municipis. A la part frontal del tòtem, s’ha col·locat un cartell informatiu amb un QR per donar a conèixer aquest i d’altres llocs turístics de la ciutat. Les persones que es facin fotografies en aquest desplaçament i les comparteixin a les xarxes socials poden afegir l’etiqueta #ElPratÉsSorprenent, d’aquesta manera es recolliran totes les instantànies que es produeixin a cada localització d’aquest projecte.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 09:00

16a edició del QuintoTapa al Prat, la ruta més gastronòmica del Baix Llobregat amb el Pollastre Pota Blava com a protagonista

El nou curs gastronòmic al Prat de Llobregat arrenca amb el QuintoTapa Pota...
Carrabiners i Semàfor

dilluns, 18 setembre, 2023 - 11:15

Comença un nou curs de visites guiades al territori per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat del Prat de Llobregat

Cada diumenge s'organitza un recorregut per un espai diferent

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost