Esteu aquí

L’Ajuntament instal·la tres punts del projecte ‘Take your selfie’

Es tracta d’uns punts de fusta i metàl·lics per fer-se una fotografia ‘selfie’ amb el mòbil, col·locats a tres llocs estratègics de la ciutat: el canal de la Bunyola, el mirador d’avions i el Semàfor.

divendres, 30 juny, 2023 - 09:15

Fer-se fotografies en un punt emblemàtic de la ciutat ara és més fàcil que mail i quedaran perfectes. Això és possible gràcies als tres punts del projecte ‘Take your selfie’ que s’han instal·lat a la ciutat. Són uns suports de fusta i metall en els quals s’hi pot col·locar el telèfon mòbil a part superior.

Els punts on es poden fer les fotografies són: el canal de la Bunyola, el mirador d’avions i el Semàfor. Aquests emplaçaments són un tret identitari del municipi i punts d’interès que reben centenars de visites diàries de pratencs i pratenques i també persones d’altres municipis. A la part frontal del tòtem, s’ha col·locat un cartell informatiu amb un QR per donar a conèixer aquest i d’altres llocs turístics de la ciutat. Les persones que es facin fotografies en aquest desplaçament i les comparteixin a les xarxes socials poden afegir l’etiqueta #ElPratÉsSorprenent, d’aquesta manera es recolliran totes les instantànies que es produeixin a cada localització d’aquest projecte.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 juny, 2024 - 14:00

El Prat crea una xarxa de Punt Liles diürns per combatre les violències sexuals

Aquesta nova iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

dijous, 13 juny, 2024 - 12:00

Centres educatius del Prat participen en la celebració dels 25 anys d'escoles verdes

Món Sant Benet va acollir la celebració dels 25 anys de la Xarxa d'Escoles...