Esteu aquí

L'Ajuntament i Damm signen un conveni de col·laboració

El grup cerveser patrocinarà diversos programes mediambientals.

divendres, 4 maig, 2007 - 15:26

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el director general del Grup Damm, Enric Crous, han signat avui un conveni mitjançant el qual l'empresa patrocinarà econòmicament la realització, per part de l’Ajuntament del Prat, d’un conjunt d’actuacions relacionades amb el medi ambient i amb el patrimoni natural.

L’objecte del conveni és regular la col·laboració d’ambdues parts en la difusió i promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi del Prat.

Com a contraprestació, l’Ajuntament del Prat es compromet a difondre el la imatge del Grup Damm en les activitats de difusió i promoció del medi ambient que es facin a la platja del Prat; dins la programació del Centre d’Informació Ambiental Cases d’en Puig; en els programes de difusió i conservació dels espais naturals del Prat; i en el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA).

Aquest conveni tindrà una durada de dos anys a partir de la data de la seva signatura, prorrogables automàticament per tres anys més. Finalitzada aquesta primera pròrroga, el conveni s’entendrà prorrogat novament de manera automàtica per terminis anuals, llevat de denúncia expressa per qualsevol de les parts.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...