Esteu aquí

L'Ajuntament elabora una guia amb serveis per a infants de 0 a 3 anys

TEMES: Educació

S'envia a totes les famílies amb nens i nenes d'aquestes edats

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:30

L'Ajuntament del Prat ha elaborat una guia amb tots els serveis que es poden trobar a la ciutat per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. La guia s'envia a totes les famílies del Prat amb infants d’aquestes edats.

La guia recull diferents serveis i activitats relacionats amb les famílies amb infants de 0 a 3 anys des de diferents àmbits: educatiu, social,de salut i esportiu, des d’escoles bressol i diferents serveis d’atenció a les famílies, passant pels equips d’atenció a la primera infància com el CDIAP o els equips de llevadores i pediatres.

La publicació inclou una referència a les activitats de formació per a famílies que dins del programa Pratfamilies preveu xerrades de temes vinculats a aquesta etapa. També s'hi fa esment a propostes d’àmbit cultural vinculades a la música, a la literatura i a l’art, com Música en família o l’Hora dels nadons. En l'àmbit esportiu s'hi destaquen les activitats de ciutat de les quals poden gaudir els infants acompanyats de les seves famílies, com la natació.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 14:00

L’Ajuntament del Prat, a la jornada commemorativa del cinquè aniversari del Pacte contra la segregació escolar a Catalunya

La matèria és objecte d’una política pública activa i consensuada al municipi...

dimecres, 28 febrer, 2024 - 12:00

En marxa les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones al Prat

Enguany, el motiu de la campanya és visibilitzar la lluita i l’empoderament...

dimecres, 28 febrer, 2024 - 09:45

Arriba la 26a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional

El dijous 7 de març, al Cèntric Espai Cultural