Esteu aquí

L’Ajuntament destina gairebé 180.000 € als centres educatius i a les AMPA

Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte

Subvencions a escoles i AMPA

dimecres, 25 gener, 2017 - 08:45

L’Ajuntament del Prat impulsa l’activitat dels centres educatius i de les AMPA (associacions de mares i pares d’alumnes) a través de diferents accions i projectes.

A més, la complementa amb un suport econòmic directe a través de diferents subvencions (consulteu quadre enllaçat a peu de pàgina). Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte. 

Aquestes convocatòries sovint incorporen aspectes per a optimitzar els recursos públics, com la subvenció per a llibres de text, que té com a requisit que el centre posi en marxa mesures per a assegurar-ne la reutilització.

Pel que fa a les AMPA, destaca l’increment de projectes relacionats amb el foment de la lectura, que es porten a terme a través de la dinamització de la biblioteca escolar fora de l’horari lectiu.

La subvenció per a l’estalvi energètic als centres educatius arribarà aquest curs a la darrera convocatòria, ja que les escoles del Prat ja han integrat els principis d’estalvi energètic i posat en marxa les mesures d’estalvi fent que, actualment, no existeix marge de millora.

Respecte de la subvenció per a llibres, com a novetat, enguany, el Centre de Formació per a Persones Adultes Terra Baixa també hi pot participar.

Les xifres

Línies de subvenció (pdf - 165888 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 octubre, 2020 - 14:45

Segueixen tots els projectes i entorns d’aprenentatge d’Interseccions

S’adapten al format telemàtic alguns dels projectes
Imatge gràfica Voluntariat Lecxit 2020

dijous, 29 octubre, 2020 - 08:30

El programa LECXIT busca persones voluntàries

Voluntariat en format telemàtic i/o presencial per l’acompanyament lector...

dimarts, 27 octubre, 2020 - 10:00

El servei d’interpretació i suport a l’atenció de persones migrades incorpora la llengua xinesa

És un servei gratuït gestionat pel programa municipal de Nova Ciutadania,...