Esteu aquí

L’Ajuntament destina gairebé 180.000 € als centres educatius i a les AMPA

Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte

Subvencions a escoles i AMPA

dimecres, 25 gener, 2017 - 08:45

L’Ajuntament del Prat impulsa l’activitat dels centres educatius i de les AMPA (associacions de mares i pares d’alumnes) a través de diferents accions i projectes.

A més, la complementa amb un suport econòmic directe a través de diferents subvencions (consulteu quadre enllaçat a peu de pàgina). Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte. 

Aquestes convocatòries sovint incorporen aspectes per a optimitzar els recursos públics, com la subvenció per a llibres de text, que té com a requisit que el centre posi en marxa mesures per a assegurar-ne la reutilització.

Pel que fa a les AMPA, destaca l’increment de projectes relacionats amb el foment de la lectura, que es porten a terme a través de la dinamització de la biblioteca escolar fora de l’horari lectiu.

La subvenció per a l’estalvi energètic als centres educatius arribarà aquest curs a la darrera convocatòria, ja que les escoles del Prat ja han integrat els principis d’estalvi energètic i posat en marxa les mesures d’estalvi fent que, actualment, no existeix marge de millora.

Respecte de la subvenció per a llibres, com a novetat, enguany, el Centre de Formació per a Persones Adultes Terra Baixa també hi pot participar.

Les xifres

Línies de subvenció (pdf - 165888 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 març, 2019 - 08:00

Foment de la cura de la boca i la dentadura entre la població del Prat

El 20 de març s’ha celebrat el Dia Mundial de la Salut Bucodental

divendres, 22 març, 2019 - 02:45

Trobades entre professionals de les escoles bressol municipals

Aquesta setmana, amb motiu dels canvis que s’estan realitzant en l’organització de les escoles bressol, s’ha iniciat un treball de reflexió...

dijous, 21 març, 2019 - 12:45

Arriba la nova proposta de cursos i tallers per a la primavera

Les inscripcions començaran el dilluns 1 d’abril, a partir de les 16.30 h