Esteu aquí

L’Ajuntament destina gairebé 180.000 € als centres educatius i a les AMPA

Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte

Subvencions a escoles i AMPA

dimecres, 25 gener, 2017 - 08:45

L’Ajuntament del Prat impulsa l’activitat dels centres educatius i de les AMPA (associacions de mares i pares d’alumnes) a través de diferents accions i projectes.

A més, la complementa amb un suport econòmic directe a través de diferents subvencions (consulteu quadre enllaçat a peu de pàgina). Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte. 

Aquestes convocatòries sovint incorporen aspectes per a optimitzar els recursos públics, com la subvenció per a llibres de text, que té com a requisit que el centre posi en marxa mesures per a assegurar-ne la reutilització.

Pel que fa a les AMPA, destaca l’increment de projectes relacionats amb el foment de la lectura, que es porten a terme a través de la dinamització de la biblioteca escolar fora de l’horari lectiu.

La subvenció per a l’estalvi energètic als centres educatius arribarà aquest curs a la darrera convocatòria, ja que les escoles del Prat ja han integrat els principis d’estalvi energètic i posat en marxa les mesures d’estalvi fent que, actualment, no existeix marge de millora.

Respecte de la subvenció per a llibres, com a novetat, enguany, el Centre de Formació per a Persones Adultes Terra Baixa també hi pot participar.

Les xifres

Línies de subvenció (pdf - 165888 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 15 maig, 2019 - 11:00

Jornada amb joves per compartir experiències sobre els estudis postobligatoris

El 9 de maig es va celebrar la II Jornada Joves amb Futur, un acte impulsat pel departament d’Educació de l’...

dimarts, 14 maig, 2019 - 11:00

Comença el procés de preinscripció als ensenyaments postobligatoris

Novetats en la presentació de la sol·licitud i en l'oferta educativa a la ciutat

dilluns, 13 maig, 2019 - 10:30

Arriba la nova oferta de formació artística de llarga durada per al curs 2019-2020

Cursos i tallers per a totes les edats en les disciplines de música, teatre,...