Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat reunirà al Prat Solidari, la Taula per una Nova Ciutadania i entitats per impulsar el suport solidari cap les persones refugiades

dijous, 10 setembre, 2015 - 17:15

L'Ajuntament del Prat de Llobregat reunirà el proper dimarts a les entitats solidàries de la ciutat per a tractar sobre la crisi humanitària de les persones refugiades que estan arribant a Europa.

El municipi del Prat s'ha adherit a la Xarxa de ciutats - refugi i diverses entitats i ciutadans del municipi han manifestat la seva disposició a col•laborar en l'acollida de persones refugiades.

A la reunió s'ha convocat a més de 40 entitats entre les quals es troben diverses AMPA, associacions veïnals, ONG pel desenvolupament, entitats de nova ciutadania, la Cooperativa Obrera de Vivenda, la Fundació Catalana Esplai etc.  També hi participaran el president de la Comissió catalana d'ajuda al refugiat, Miguel Pajares i ha estat convocada per la regidora d'Igualtat, Joventut i Solidaritat, Anna Martin Cuello i el regidor de Cultura, Participació i Ciutadania, David Vicioso.    

 

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...