Esteu aquí

L’Ajuntament del Prat impulsa per vuitena vegada els Espais de Recerca de Feina

Aquest programa vinculat al SOC se centra en la orientació per a l’ocupació i es dirigeix a persones demandants d’ocupació no ocupades

divendres, 19 maig, 2023 - 12:30

Des de l’any 2013, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya disposa d’una xarxa d’Espais de Recerca de Feina i la d’enguany és la 8a edició que es porta a terme al Centre de Promoció Econòmica.

Espais de Recerca de Feina és un programa d’orientació per a l’ocupació del SOC que permet a les persones participants fer una recerca de feina de forma sistemàtica i automatitzada. L’objectiu és accelerar la inserció laboral de les persones demandants d’ocupació no ocupades, tot fomentant l’ús de les TIC en la recerca de feina i treballant la millora de les eines, l’ús dels canals i les competències per aconseguir superar un procés de selecció amb èxit.

A través del treball grupal s’incentiva i es motiva a les persones participants per potenciar la presentació de candidatures, d’acord amb el seu objectiu professional i l’adequació del seu perfil a les demandes de les empreses, amb l’objectiu d’assolir la seva inserció laboral.

El servei principal del programa és el servei de Recerca Activa de Feina, que utilitza una metodologia activa en què es fomenta l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació en les persones en recerca activa de feina i amb un objectiu laboral clar. El programa també ofereix el servei d’Eines informàtiques, que complementa el coneixement i reforça l’ús de les eines informàtiques, fins que la persona participant disposa del nivell que li permet dur a terme la recerca de feina de manera fluïda i autònoma.

Els requisits d’accés al programa són:

  • Tenir un projecte professional definit i viable
  • Estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa
  • Tenir disponibilitat i interès per participar
  • Tenir coneixements de català o castellà
  • Tenir coneixements d’informàtica i Internet
  • Tenir disponibilitat horària per assistir a un mínim de vuit sessions

Per a més informació contactar amb les tècniques responsables del programa (jou@elprat.cat, busquetsr@elprat.cat) o trucar al 934 786 878 i preguntar pel servei.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 13 març, 2024 - 08:45

El 21 de març, sessió informativa “I després de l’ESO, què?” al Centre Cívic Palmira Domènech

La jornada s’adreça a famílies amb fills i filles que cursen 4t d’ESO

dijous, 7 març, 2024 - 12:30

Més de 250 estudiants assisteixen a la 26a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional

El programa inclou presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d...

dimecres, 6 març, 2024 - 10:00

Les Jornades FP.Prat donaran a conèixer l’àmplia oferta de cursos del municipi

Se celebraran de l’11 al 15 de març