Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat, guardonat un cop més per la seva transformació digital

La regidora de Govern Obert, Innovació, Participació Ciutadana i Memòria Històrica del Prat, Esther García, amb el reconeixement, acompanyada per personal municipal dels àmbits implicats.

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:30

La VI edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC (Administració Oberta de Catalunya) ha tornat a guardonar enguany l'Ajuntament del Prat. Els premis s'atorguen a partir de l'anàlisi de les dades d’ús dels serveis AOC i dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. 

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica en els ens locals i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Enguany han estat guardonats 76 ens locals catalans, entre els quals el consistori pratenc. 

L'AOC elabora un Índex de Maduresa Digital gràcies al qual les administracions locals tenen a la seva disposició informació rigorosa per conèixer el seu estat de situació, els seus punts forts i els àmbits de millora. També es poden fer comparacions amb altres administracions similars o bé amb les que lideren la transformació digital. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 2 agost, 2021 - 09:30

L’Ajuntament és l’administració millor valorada per la ciutadania del Prat, amb una puntuació mitjana del 6,85

La valoració de l’Ajuntament del Prat supera la de la Generalitat de...

dijous, 29 juliol, 2021 - 11:15

La Policia local troba una persona gran del Prat desapareguda amb el sistema de geolocalització de l’APP de seguretat ciutadana

Amb el suport de l’APP, els agents van trobar el dimarts 20 de juliol un veí...

dimarts, 20 juliol, 2021 - 12:15

La Capsa estrena web!

Un nou disseny més visual i més accessible per a l'usuari