Esteu aquí

L’Ajuntament contactarà aquest mes amb els domicilis del Prat per actualitzar les dades del padró i per al segon baròmetre municipal

Les llars pratenques rebran per correu les dades del padró que li consten a l’Ajuntament i indicacions per actualitzar-les si és necessari. També es faran 800 trucades a domicilis del Prat en el marc de la segona onada del baròmetre municipal, per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre la situació de la ciutat i la gestió de l’Ajuntament i les seves propostes de millora.

dilluns, 28 febrer, 2022 - 10:45

Aquest mes de març, l’Ajuntament començarà a contactar amb els domicilis pratencs per un doble motiu. D’una banda, s'inicia la campanya d'actualització de les dades del padró d'habitants i, de l’altra, començaran les trucades per realitzar la segona onada del baròmetre municipal per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre la situació de la ciutat i la gestió del consistori, així com les seves propostes de millora.

S’enviaran per correu als domicilis les dades actuals del padró perquè la ciutadania pugui actualitzar-les si és necessari

Pel que fa a la campanya d’actualització del padró, la ciutadania rebrà a les cases les dades que li consten a l’Ajuntament al respecte en aquests moments i podrà fer les rectificacions i actualitzacions que calguin, si és necessari.

Si les dades són correctes no cal fer res, però si hi ha alguna modificació, es podrà comunicar seguint les instruccions rebudes, de forma telemàtica emplenant un formulari que hi haurà a la Seu Electrònica o de manera presencial, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania (OIAC).

Els ajuntaments han d’actualitzar aquestes dades cada cinc anys, segons estableix l'article 69.3 del Reial Decret 2612/1996, per tal de comprovar que segueixen sent correctes o fer els canvis pertinents.  L’Ajuntament del Prat procedirà a fer aquesta comprovació i actualització de dades a finals d’aquest mes de març. Per fer-ho, primer s'enviaran les dades als domicilis del districte 1, posteriorment als del districte 2 i així, successivament, fins al districte 5.

Segona onada del baròmetre municipal

A més de la campanya d’actualització del padró, l’Ajuntament del Prat també comença avui mateix, dilluns 28 de febrer, les trucades per realitzar la segona onada del baròmetre municipal. En total, es faran des d’avui i fins al 18 de març fins a 800 trucades amb l’objectiu de conèixer l’opinió i valoració de la ciutadania sobre la situació del Prat i la gestió del govern municipal i les seves preocupacions, necessitats i propostes de millora al respecte. Aquest baròmetre, que va començar l’any passat, es farà una vegada cada 6 mesos.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dimecres, 16 novembre, 2022 - 09:30

La Generalitat obre període de consulta prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de vacunació obligatòria contra la ràbia

Hi ha la possibilitat de participar fins el 12 de desembre de 2022, a través...