Esteu aquí

L'Ajuntament cedeix un local a l'entitat d'inserció laboral Saó

És el mòdul d'infantil de l'antiga Escola del Parc

divendres, 14 octubre, 2011 - 16:00

L'alcalde el Prat, Lluís Tejedor, i el conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, han visitat avui el nou espai que l'Ajuntament ha cedit a l'associació pratenca d'inserció laboral i social Saó Prat. Es tracta del mòdul d'infantil de l'antiga Escola del Parc.

Saó Prat manté les seves instal·lacions de la pl. dels Pirineus per a la infància, mentre que aquest nou mòdul el destinarà a formació pre-laboral i inserció laboral, preferentment per a nois i noies d'entre 16 i 21 anys.

Al nou espai, d'uns 460 metres quadrats i que ha estat rehabilitat per l'empresa d'inserció Reformes Saó, SL, disposen d'aules taller de disseny gràfic i manteniment general d'edificis (electricitat, fontaneria, pintura i construcció).

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...