Esteu aquí

L’Ajuntament agraeix les mostres de solidaritat i col·laboració de diverses persones, entitats i empreses front a l'emergència del coronavirus

L'Ajuntament vol expressar el seu agraïment a les persones, entitats i empreses que han donat gratuïtament material de protecció o han posat a disposició de la ciutat els seus professionals sanitaris, entre d'altres mostres de suport.

Material entregat per un basar xinès del Prat a la policia local per protegir-se contra el coronavirus

dilluns, 16 març, 2020 - 15:00

L’Ajuntament del Prat de Llobregat vol expressar el seu agraïment per les nombroses mostres de solidaritat i cooperació que ha rebut per part de diverses persones i empreses durant els darrers dies, en el context d’emergència pel coronavirus.

Si bé l’Ajuntament ja tenia garantit el material de protecció dels agents de la policia local i de la resta del personal municipal, ha pogut comptar amb material extra gràcies a la solidaritat de diverses empreses i entitats, que li permetrà estar preparat per als propers dies. Els materials que estan donant els comerços serveixen per reforçar la seguretat dels serveis municipals (com la policia local o els serveis d'atenció domiciliaria, entre d'altres). 

En aquest sentit, vol expressar el seu agraïment al basar xinès de la Carretera de la Marina, que ha lliurat gratuïtament a la policia local 126 mascaretes, 600 guants, 24 pots d’alcohol i 2 gels especials (es tracta del material que apareix a la fotografia que il·lustra aquesta notícia).

Des del consistori, també s’agraeix la col·laboració de la Fundació Rubricatus, que ha facilitat mascaretes a l’administració local, i de la Ferreteria Fermon. Aquest comerç ha donat a l’Ajuntament caixes de guants i ulleres de protecció.

Finalment, el consistori també vol agrair la col·laboració del Centre Mèdic Marina i de Prat Salut, que han posat el seu personal sanitari a disposició del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la ciutat. Gràcies a això, des dels CAP poden derivar les consultes que considerin als professionals d'aquestes dos centres. Cal tenir en compte que la ciutadania no pot anar directament al Centre Mèdic Marina i a Prat Salut, sinó que són els professionals del CAP els que els deriven allà si ho consideren oportú.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:15

El Fòrum "Ciutat del Prat" destaca enguany 11 treballs de recerca de batxillerat

Degut al context actual de confinament general no s'ha pogut celebrar la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?