Esteu aquí

L’Ajuntament agraeix les mostres de solidaritat i col·laboració de diverses persones, entitats i empreses front a l'emergència del coronavirus

L'Ajuntament vol expressar el seu agraïment a les persones, entitats i empreses que han donat gratuïtament material de protecció o han posat a disposició de la ciutat els seus professionals sanitaris, entre d'altres mostres de suport.

Material entregat per un basar xinès del Prat a la policia local per protegir-se contra el coronavirus

dilluns, 16 març, 2020 - 15:00

L’Ajuntament del Prat de Llobregat vol expressar el seu agraïment per les nombroses mostres de solidaritat i cooperació que ha rebut per part de diverses persones i empreses durant els darrers dies, en el context d’emergència pel coronavirus.

Si bé l’Ajuntament ja tenia garantit el material de protecció dels agents de la policia local i de la resta del personal municipal, ha pogut comptar amb material extra gràcies a la solidaritat de diverses empreses i entitats, que li permetrà estar preparat per als propers dies. Els materials que estan donant els comerços serveixen per reforçar la seguretat dels serveis municipals (com la policia local o els serveis d'atenció domiciliaria, entre d'altres). 

En aquest sentit, vol expressar el seu agraïment al basar xinès de la Carretera de la Marina, que ha lliurat gratuïtament a la policia local 126 mascaretes, 600 guants, 24 pots d’alcohol i 2 gels especials (es tracta del material que apareix a la fotografia que il·lustra aquesta notícia).

Des del consistori, també s’agraeix la col·laboració de la Fundació Rubricatus, que ha facilitat mascaretes a l’administració local, i de la Ferreteria Fermon. Aquest comerç ha donat a l’Ajuntament caixes de guants i ulleres de protecció.

Finalment, el consistori també vol agrair la col·laboració del Centre Mèdic Marina i de Prat Salut, que han posat el seu personal sanitari a disposició del Centre d’Atenció Primària (CAP) de la ciutat. Gràcies a això, des dels CAP poden derivar les consultes que considerin als professionals d'aquestes dos centres. Cal tenir en compte que la ciutadania no pot anar directament al Centre Mèdic Marina i a Prat Salut, sinó que són els professionals del CAP els que els deriven allà si ho consideren oportú.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una...

divendres, 25 setembre, 2020 - 13:00

L’Ajuntament posa en marxa un projecte per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Prat

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic crearà una Oficina de Polígons d’Activitat...

dijous, 24 setembre, 2020 - 08:30

“S’ha de tornar a l’escola formadora i al mateix temps acollidora”

Entrevista a Joana Cabré, pediatra al CAP Doctor Pujol i Capsada del Prat