Esteu aquí

L'Ajuntament activa el protocol d'onada de calor

Fa un seguiment intensiu de les persones grans que viuen soles i disposa d'un alberg amb aire condicionat

dijous, 12 agost, 2021 - 11:00

Com sempre que el Prat pateix una onada de calor com la que estem vivint actualment, l'Ajuntament activa un protocol especial. Per una banda, Acció Social fa un seguiment intensiu de les persones grans que viuen soles, a través dels serveis de teleassistència i d’atenció domiciliària. Els fan trucades diàries per fer-ne el seguiment, donar-los informació sobre mesures a prendre per reduir la calor al domicili, consells sobre hidratació i alimentació adequada, etc.
 
En casos de situació de risc del pis per la calor, l'Ajuntament posa a disposició de les persones necessitades un alberg amb condicionament d'aire.  Pel que fa a les residències de gent gran, elles mateixes ja tenen els seus protocols i els estan aplicant.

Activitat esportiva

Per la seva banda, el departament d'Esports de l'Ajuntament ha comunicat als seus treballadors i treballadores la informació facilitada per part de prevenció de riscos laborals davant els treballs a l’exterior. També ha comunicat a les entitats que fan ús dels equipaments esportius que tinguin cura sobretot per a la realització d’entrenaments a l’exterior, per bé que la gran majoria estan actualment de vacances. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 12:30

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva d...
Tardor LGTBI

dimarts, 26 octubre, 2021 - 13:45

El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

El dia següent el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del llibre ...