Esteu aquí

L’Ajuntament acorda amb les entitats de natació i triatló de la ciutat que els esportistes federats puguin nedar a la platja a partir de dimarts

Les entitats es comprometen a ajudar en la regulació i ordenació de la natació de les persones federades a la platja en horaris delimitats. L’Ajuntament segueix treballant per regular l'accés a la platja amb seguretat per a tot el veïnat en quant el desconfinament ho permeti

Natació platja Prat

diumenge, 10 maig, 2020 - 10:45

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha arribat a un acord amb el Club Natació Prat, amb el Club Prat Triatló i amb el Triplay Llobregat, per tal que les persones federades (en natació i triatló) puguin nedar a la platja a partir del proper dimarts, 12 de maig, en horaris i condicions definits. Les entitats esportives ajudaran a regular i ordenar l’exercici físic a la platja, amb la qual cosa es podrà facilitar que els esportistes federats puguin fer ús d’aquest espai.

Podeu llegir el ban de l'alcalde, Lluís Mijoler, al respecte d'aquestes mesures, al final d'aquesta informació.

Cal tenir en compte que només podran fer ús de l’espai de la platja les persones federades en algun d’aquestes esports que visquin al Prat, ja que, en el context de la fase 0, no es pot sortir del municipi de la residència. La pràctica esportiva s’haurà de fer entre les 7.00 i les 9.30 hores del matí.

Per nedar, l’espai habilitat serà el que es troba davant del Centre Municipal de Vela. Voluntariat dels tres clubs pratencs regularan l’ús de l’espai. Això no obstant, el Centre Municipal de Vela seguirà tancat i les seves activitats suspeses en l’actual context d’estat d’alarma.

Els esportistes federats només podran accedir a la platja a peu o en bici. Això és així perquè el camí de la platja segueix habilitat com a espai on la població en general pot fer exercici amb seguretat sanitària, i per tant no funciona com a via d’accés motoritzat a la platja.

La platja segueix tancada

Més enllà d’aquest accés puntual perquè les persones pratenques federades puguin nedar, la platja del Prat segueix tancada. Cal tenir en compte que l’ús lliure de les platges per al conjunt de la ciutadania està prohibit en l’actual fase del procés de desescalament arreu del país, segons les condicions decretades pel govern estatal, i només s'hi pot accedir puntualment i de manera regulada per fer algunes activitats.

Segons el pla de desconfinament plantejat pel govern de l’Estat, no serà fins a la fase tres que el conjunt de la ciutadania podrà anar a les platges, i sempre respectant les distàncies de seguretat. Amb aquest horitzó, l’Ajuntament treballa per establir les mesures que facin possible accedir a la platja amb seguretat sanitària quan arribem a aquesta fase (actualment ens trobem encara a la fase 0).

L’Ajuntament sol·licita a l’AMB la reobertura del Parc Nou

Per promoure que els pratencs i pratenques tinguin més espais urbans per passejar i fer exercici físic, l’Ajuntament també ha sol·licitat a l’AMB la reobertura del Parc Nou. Aquest espai se sumarà, així, a les zones de l’entorn urbà on poder fer les sortides puntuals per poder passejar o fer exercici. Les fonts seguiran sense poder-se usar per evitar contagis.

Ban municipal sobre la pràctica esportiva professional federada

Document (pdf - 368501 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

alcalde_pressupostos.jpg

dimarts, 11 agost, 2020 - 13:15

L'alcalde Mijoler anuncia que l’Ajuntament del Prat no cedirà al govern central els seus estalvis perquè els necessita per paliar la crisi de la covid

“Els estalvis de la gent del Prat han de servir per ajudar la gent del Prat,...

dilluns, 3 agost, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

divendres, 31 juliol, 2020 - 12:30

L'Ajuntament ja ha atorgat els primers 54.000 € d'ajuts a comerços que pateixen la crisi de la COVID-19

Són ajudes per facilitar que els establiments de la ciutat puguin reobrir o...