Esteu aquí

L'AE Prat perd a Reus i el Bàsquet Prat a Almeria

TEMES: Esports

Injusta derrota d'una AE Prat que ha dominat clarament a la segona part, que ha acariciat el gol en moltes arribades i que ha jugat sense complexes davant un Reus que ha acabat demanant l’hora.

dilluns, 15 febrer, 2010 - 09:46

Futbol
En el partit més destacat de la jornada, que enfrontava segon contra tercer, l’equip pota blava ha hagut de fer front a un munt d’adversitats, actuació arbitral inclosa, i només ha estat superat des del punt de penal. Un Reus menys perillós del que s’esperava ha estat més efectiu i s’ha endut tres punts que l’apropen al liderat. Al final, resultat d'1 a 0.

Podeu llegir la crònica del partit al web de l'AE Prat.

Bàsquet
El Club Bàsquet Prat-Joventut ha començat amb una derrota la segona fase de la lliga Adecco Plata. L’equip de Josep Maria Izquierdo ha caigut aquest diumenge a Almeria contra el Promobys Tíjola per 92 punts a 78. Tot i tenir un començament de partit encertat, el Prat ha vist com els andalusos han capgirat el marcador i al tercer quart s’han acabat imposant.