Esteu aquí

L’activitat cultural i comunitària, prioritats del Centre Cívic

Moltes de les propostes s'han traslladat a l'espai virtual

dimecres, 27 gener, 2021 - 11:00

El  Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa continua ben a prop de les entitats, grups i veïnat que formen part del Centre Cívic. Les relacions amb la comunitat propera i els seus usuaris i usuàries és una de les prioritats de l’equip del centre, i treballem conjuntament per adaptar al context actual els processos i propostes, facilitant així la continuïtat de l'activitat cultural i apostat per una cultura segura i de confiança al vostre costat. El Centre Cívic continua obert per donar atenció a la ciutadania de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20,30 h. A més, ens podreu trobar com sempre a Instagram i a Facebook.

Seguint les resolucions i mesures actuals, es mantenen presencialment els espectacles d'arts en viu i en format audiovisual, la visita als espais expositius i les assessories individuals dels Dilluns Digitals. Les entitats en residència al Ribera també continuen fent ús dels seus despatxos i serveis associats. Totes les activitats presencials es realitzen respectant les limitacions d'aforament i respectant la normativa dels usos de l'espai: és obligatori l’ús de mascareta, cal mantenir distància d’1,5 metres i cal fer ús del gel hidroalcohòlic que es troba a l'entrada. Aquest cap de setmana, us podeu apuntar a la projecció de la pel·lícula  "Un dia a la jungla", dirigida a famílies amb infants de 2 a 5 anys. I fins al 14 de febrer, podeu visitar l'exposició del projecte "Gent de Barri" als carrers i al Ribera.

I què passa amb els cursos i tallers del Ribera? Molts i moltes ens pregunteu si podem tornar a trobar-nos a la cuina o si l'Espai DIY segueix actiu. Donada la situació actual, no és possible obrir els nostres espais relacionals, però continuem organitzant propostes formatives virtuals al voltant de la gastronomia, la cultura digital i l'artesania DIY (fet a mà) per a tots els públics! La nostra il·lusió és mantenir les comunitats actives i donar resposta a les inquietuds i relacions que puguin anar sorgint a través d'aquests espais d'aprenentatge. Auesta setmana ha acabat el taller virtual de lettering i ha començat Cicle virtual de Sobre(des)informació, al que encara queden places lliures!

També continuem acompanyant als projectes participatius del Centre Cívic, com són L'Orquestra de Barri, La Cocina de Mi Vecina, les Crops d'Scrap i la dinamització del grup de Joves del Ribera. El Klub Infantil Tecnològic també se celebra cada mes en format virtual des del novembre, i està tenint molt d'èxit!

#Enriberat #CulturaSegura

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...

dimecres, 22 setembre, 2021 - 12:30

El projecte "Terra de Canvi" de Margherita Isola ha plantat la seva llavor entre les veïnes del Ribera

L'art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura entre dones són...

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...