Esteu aquí

La10a edició del Març Gastronòmic, amb rècord de participació

Fins el 14 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 35 restaurants de 18 ciutats metropolitanes

Presentació de les Jornades, ahir al Prat.

dimarts, 5 març, 2019 - 08:45

Som en plena desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat , conegudes com a Març Gastronòmic i organitzades per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l 'Ajuntament del Prat, se celebraran fins el 14 d'abril a 35 restaurants (12 dels quals al Prat) de 18 ciutats del Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès Occidental. Durant l'edició de l'any passat es van servir més de 5.500 menús als restaurants participants. 

Marc Ribas i Artur Martínez, padrins del 10è aniversari

Els padrins del desè aniversari del Març Gastonòmic són Marc Ribas i Artur Martínez. Ribas es conegut per ser el cuiner del programa Cuines de TV3, i l’any 2017 va estrenar el concurs culinari Joc de Cartes. Artur Martínez és el seu company de viatge gastronòmic al restaurant Capritx (Terrassa), on van aconseguir una estrella Michelin i el distintiu Slow Food, i continuen caminant junts amb La Taverna del Ciri

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 13:45

L'aigua de la platja del Prat, excel·lent per al bany, segons les anàlisis

Durant la temporada de bany, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) fa analítiques periòdiques de l'aigua de la platja del...

divendres, 21 juny, 2019 - 08:15

La revetlla, gaudim-la amb precaució

Està prohibit fer fogueres a la platja, on hi podem anar amb un servei...

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge