Esteu aquí

La XIV Festa de la Dansa se celebrarà virtualment

Des del Centre Cívic Jardins de la Pau conviden la ciutadania a publicar els seus vídeos ballant des de casa

dimarts, 28 abril, 2020 - 12:00

Des del centre cívic Jardins de la Pau, s'estan coordinant diverses accions per poder traslladar a l'espai virtual la XIV edició de la Festa de la Dansa, que s'havia de celebrar el passat dissabte dia 25 d'abril. Tot just estava obert el període d'inscripcions quan es va haver de tancar el centre per la crisi de la Covid-19.

Moltes de les entitats participants ja havien començat a treballar en les coreografies que havien de presentar a la Festa de la Dansa, que se celebra amb l'objectiu de donar visibilitat a la feina que fan els nombrosos grups de ball i dansa que existeixen a la ciutat, per això s'ha volgut mantenir la celebració encara que adaptant-la a la situació actual de confinament.

Ja teniu disponible una llista de reproducció a Youtube, amb cançons ballables i es convidarà la ciutadania a fer els seus propis vídeos des de casa, movent-se al ritme d'aquests o d'altres temes. Els vídeos es poden compartir a les xarxes socials amb el hashtag #festadeladansa2020 i etiquetant el Centre Cívic (@ccjardinspau) a Instagram.

Els vídeos rebuts es compartiran a les xarxes socials del centre cívic durant la setmana i dimecres dia 29 d'abril, que és el Dia Internacional de la Dansa, es publicaran des del centre alguns audiovisuals que s'estan fent amb els materials que ens estan fent arribar algunes entitats i grups de ball com ara Casa de Andalucía, AA.VV. Sant Cosme i Sant Damià, Picacrestes, Yosaii Oficial, Estudi 10, Casa de Cádiz, ElectroHope, Samira Stella, La Beat Urban Center, AAVV Jardins de la Pau, Eternal Dance, Escuela de Flamenco Mavi Arias, Associació Hip Hop Prat, Casa de Sevilla, Escola d'Arts en Viu, Twilight, Cooperativa Obrera de viviendas, Titans, NOI-ZY i el Programa de Gent gran. 

Us convidem a moure el cos al ritme de la Festa de la Dansa 2020. Confinades, però no aïllades! 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions