Esteu aquí

La Universitat Politècnica col·laborarà amb el Parc Agrari

TEMES: Urbà

El conveni se signa divendres, 27 d'octubre, a la masia pratenca de Can Comas.

dimecres, 25 octubre, 2006 - 10:25

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) signaran divendres a la masia pratenca de Can Comas, seu del Parc Agrari, un conveni de col·laboració per impulsar tres projectes: un per a seleccionar i millorar la varietat autòctona de meló Pinyonet; altre per estudiar les cobertes vegetals d'herbes en els camps i els marges del Parc Agrari; i un tercer específicament dissenyat per a alumnes en pràctiques.

Rosa Boladeras, presidenta del Parc Agrari, i Antoni Roca Giró, rector de la UPC, seran els encarregats de signar l'acord.

Els vincles existents a la comarca entre totes dues institucions venen determinats per la presència de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona al campus del Baix Llobregat a Castelldefels. Aquesta circumstància de coincidència en el territori, permet potenciar la relació entre el Parc Agrari i la UPC.

La signatura de divendres és un primer pas a partir del qual s'aniran afegint d'altres accions a les ja actualment en marxa. D'aquesta manera, s'avança en l'objectiu de desenvolupar accions d'interès comú que tinguin una component de transferència tecnològica aplicable al Parc Agrari en general i a les explotacions agràries en particular, així com estimular la recerca aplicada per part de la institució universitària.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 09:45

Prat Espais assessora i intermedia entre propietaris i llogaters per la crisi pel coronavirus

L'Ajuntament fa una crida als propietaris a actuar amb responsabilitat social...

dimecres, 1 abril, 2020 - 09:00

El metro i el bus seran gratuïts del 2 al 9 d'abril

Des de l'1 d'abril, les línies PR2 i PR3 deixen de funcionar i la PR1 n...

dilluns, 30 març, 2020 - 15:00

L’Ajuntament reforça la neteja a la via pública amb desinfectant en zones d’especial risc

En concret, el servei actua al voltant de supermercats, CAP, farmàcies,...