Esteu aquí

La Trobada de Dones, un espai per a l’apoderament

TEMES: Persones,Dones

Presentació dels 4 tallers que s'hi desenvoluparan

divendres, 7 setembre, 2018 - 13:15

Una edició més, la Trobada de Dones del Prat té com a elements directrius la conferència, enguany a càrrec d'Irantzu Varela i Míriam Solà sobre “Els reptes del feminisme desprès del 8 de març” i 4 espais de taller, reflexió i aprenentatge on, de forma col·lectiva i amb l’acompanyament d’expertes, s’aborden diferents temàtiques. 

Les 4 propostes de la 15a edició:

Taller 1: Anàlisi de privilegis i formes de discriminació, amb Mariana Olisa del col·lectiu Afrofeminista. Taller des de la mirada interseccional, que té per objectiu el reconeixement del sistema de privilegis i com aquest es manté. Aproximació a la lluita feminista antirracista i reconeixement d’opressions. També es realitzarà un anàlisi individual d’expressions comunes que amaguen el prejudici.

Taller 2: Apoderament des de la consciència corporal, amb Imma Terribas. Sessió dinàmica de coneixement personal a través del cos. Amb objectius com explorar els punts forts i febles del nostre poder personal des de les sensacions corporals i emocionals, i crear un compromís intern per enfortir allò que sigui important per a cada persona assistent, amb un compartir col·lectiu.

Taller 3: Creant música en femení: cercle de percussió, amb Music Training Lab. Sessió dinàmica i participativa mitjançant la música i el joc amb instruments de percussió: djembes, agogo, claves, shakers, bahia, goliat, boomwhackers. Amb l’objectiu de cohesionar, crear comunitat i apoderar.

Taller 4: Món laboral i lluita de les dones, amb Neus Moreno. Taller per conèixer el món laboral des d’una perspectiva feminista i de gènere, amb l’objectiu de reflexionar sobre l'organització social, tractant conceptes com el treball domèstic, familiar, de cures, etc.

Inscripcions

La inscripció a la Trobada de Dones està oberta des del dilluns 3 de setembre i ja s’hi han inscrit més d’una vuitantena de persones. Tot i així, encara queden places a tots els tallers. 

Per inscriure't pot enviar un mail a dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania. Indicant: nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, taller escollit i si es farà us de la ludoteca infantil.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 11:45

L'adopció d'animals de companyia, la millor opció

Tenir un animal de companyia és una gran responsabilitat. Cal pensar-s'ho...

dilluns, 25 maig, 2020 - 09:30

Recomanacions per a la desescalada a les comunitats veïnals

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l'Ajuntament del Prat respon a les...

divendres, 22 maig, 2020 - 09:45

Llencem correctament les mascaretes i els guants usats

Deixar a la via pública els guants o les mascaretes usades és, a més de...