Esteu aquí

La Taula del Voluntariat en marxa, de nou

Restriccions i limitacions d’aforaments, i la disminució de persones voluntàries les principals preocupacions

Imatge d'una reunió per vídeo-conferència

dijous, 15 octubre, 2020 - 10:30

La setmana passada va tenir lloc la primera reunió del curs de la Taula d’Entitats de Voluntariat.  Aquesta trobada es va realitzar en format virtual, tenint en compte la situació actual que estem vivint, i  va comptar amb la presència d’algunes de les entitats que actualment segueixen duent a terme la seva tasca i treballen conjuntament amb persones voluntàries.

Les restriccions, les limitacions d’aforaments, manca d’espais, o inclús la disminució de persones voluntàries  per tractar-se de persones de risc, davant la pandèmia,  han estat els punts principals d’aquesta primera trobada. Malgrat això, totes les entitats estan fent un gran esforç per continuar amb la seva tasca i d’aquesta manera, donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Dia Internacional de les Persones Voluntàries

D’altra banda, es va aprofitar aquesta primera trobada per començar a treballar en una acte de reconeixement a les persones voluntàries de cara al Dia Internacional del Voluntariat, el 5 de desembre.

En aquest espai van sorgir algunes idees de com els hi agradaria que fos aquest acte. Un acte en el que es vol agrair a totes aquelles persones i entitats la gran tasca que desenvolupen dia rere dia, contribuint en la transformació social cap a una societat més justa.

Podeu conèixer els diferents projectes de voluntariat que s’estan portant a terme des del Prat en aquest enllaç

Per a més informació us podeu adreçar, els dilluns i els dijous, de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig, enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...