Esteu aquí

La setmana vinent comença el trasplantament dels arbres de l'avinguda

Les tasques tindran una durada aproximada de dos mesos

arbres avinguda Montserrat

Obres a l'avinguda de la Verge de Montserrat.

dimecres, 15 febrer, 2017 - 11:30

Les tasques de trasplantament dels arbres del tram de l’av. de la Verge de Montserrat que es troba en obres s'iniciaran el 20 de febrer vinent i tindran una durada aproximada de dos mesos. 

76 til·lers i 64 mèlies

En total es trasplantaran 140 arbres (76 til·lers i 64 mèlies) que es reubicaran a 19 llocs diferents del municpi. Les tasques s’iniciaran amb una poda de tots els arbres -que durarà unes dues setmanes- seguint la metodologia convencional (cistella i tall de trànsit per trams, segons la necessitat del servei). Es preveu una poda de 16 arbres per dia. 

Un cop enllestida la poda es faran els forats per retirar els til·lers, a un ritme aproximat de 5 arbres per dia. Aquesta tasca suposa foradar el paviment, retirar l’arbre i tapar el forat amb un formigó provisional.

Els til·lers són els primers arbres que és trasplantaran perquè el seu cicle és més primerenc i els trasplantaments s’han d’intentar fer en el període de repòs hivernal de la planta. Per acabar es trasplantaran les mèlies, seguint el mateix procés. 

 
 

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

dimecres, 23 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...