Esteu aquí

La rumba i les palmes protagonistes del segon concert del 08820

TEMES: Cultura

Framenquito de Bellota diverteix en el segon concert del 08820

dilluns, 2 novembre, 2009 - 11:01

Framenquito de Bellota és l'alter ego de Fran Díaz i es presenta tal qual a l'escenari, ell sol, la seva guitarra i la seva vida en forma de cançons. La rumba sortida del carrer és el llenguatge i la seva forma d'expressió quasi vital des que fa cinc anys els seus amics li van regalar la guitarra i va començar a composar tocant pels carrers i places de la ciutat.

L'escenari aquest cop era diferent, més íntim, al voltant d'unes copes. Amb un repertori propi d'una hora va tocar al Bar Deeses divendres passat explicant històries quotidianes, del dia a dia, d'amistat, d'amors i desamors. El concert va començar en petit comitè, però poc a poc el local es va anar omplint d'incondicionals que cantaven alguna de les tornades i animaven seguint la rumba a base de palmes. Una versió de "19 días y 500 noches" de Sabina va acabar de fer ballar al públic que estava dret.

Aquest va ser el segon concert del cicle, però queden encara més nits de 08820: Weird Fishes al Teatre Kaddish el proper divendres dia 6 i Tiempos de Arte en la Casa d'Andalusia.



Compartir

Noticies relacionades

horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens
Festa de la Dansa 2024

divendres, 10 maig, 2024 - 12:00

Un any més, la Festa de la Dansa fa ballar la ciutat a Jardins de la Pau

Més de 800 persones repartides entre els 73 grups participants, pugen a l...

divendres, 10 maig, 2024 - 11:30

El Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Enguany, l’Ajuntament, vol celebrar aquesta jornada amb un seguit d’activitats...